Home Haberler Kalekim’den Her Türlü Seramiğe Uygun Derz Dolgu: Fugaflex

Yaşadığımız mekanları güzel göstermek ve uzun ömürlü olmasını sağlamak için sadece seramiklerin renkli ve desenli olması yeterli değil. Bu yüzden seçilen seramiğin yanında kullanılacak derz dolgunun da seramiğin özelliklerine, desenine ve rengine uygun olması büyük önem kazanıyor. Aynı seramiğe, değişik derz dolgu renkleri kullandığımızda birbirinden çok farklı görüntüler elde etmek mümkün. Bu da derz dolgu rengi seçiminin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Kalekim’in ürettiği yenilikçi Fugaflex derz dolgusu, 32 alternatiften oluşan zengin renk seçeneği ile seramiklerle uyumlu estetik mekanlara sahip olma fırsatı sunuyor.

Kalekim’in ürettiği, çimento esaslı, 1-6 mm ve 6-20 mm derz aralığı için uygun seçenekleriyle, esnek ve yüksek performanslı derz dolgu ürünü Fugaflex, iç ve dış mekanlarda mükemmel sonuç veriyor. Büyük ebatlı seramik, granit, kotto, klinker, cam mozaik, mermer, doğaltaş gibi kaplama malzemelerinin derz boşluklarının doldurulmasında kullanılan Fugaflex; banyo, havuz, su deposu gibi ıslak hacimli mekanlarda, yatay ve düşey uygulamalarda ideal çözümler sunuyor.

Dış cephe, teras, alttan ısıtmalı sistem, depo gibi yoğun yaya ve yük trafiğinin, ani ısı değişimlerinin olduğu yerlerde mükemmel sonuç veren yüksek esnekliğe sahip Fugaflex; donma ve çözünme çevrimi ile aşınmaya karşı dayanıklı ve çatlamayan özellikleriyle pürüzsüz bir yüzey sunuyor. Hacettepe Üniversitesi’nden içme suyu temasına uygun rapor verilen Fugaflex, içme suyu depolarında kullanıma uygun yapısıyla da öne çıkıyor.

 

Translate »