Home Haberler Kaliteye rengini veren PVC, Egepen Deceuninck’te

Tüketiciler, artık PVC tercihlerinde sadece kalite unsuruna bakmıyor. Farklı renk seçenekleriyle sunulan ve yeni trendlere uygun ürünleri tercih ediyor

Türkiye’deki PVC tercihinde renk unsuru, kalite ve uzun ömürlü kullanım özellikleri kadar önemli hale geldi. Son 10 yıla kadar PVC’lerin neredeyse tamamı beyaz renkte tercih ediliyordu. Ancak son birkaç yıldır, tüketiciler farklı renkleri tercih etmeye, yapıların dış ve iç görünümlerini bu farklı renkteki PVC’lerle zenginleştirmeye başladı. Yapı sektöründeki hızlı değişim, yeni binaların inşası, yeni mimari yaklaşımların ve ekollerin tercih edilmesi ile genç neslin farklı olana yönelik talebi de bu değişimin nedeni.

Yapılara kimlik kazandıran renkler
Türkiye’nin öncü PVC üreticilerinden Egepen Deceuninck, alternatif renk skalasında sunduğu ürünleriyle değişen tüketici isteklerini de karşılıyor. Yüzde 100 geri dönüştürülebilir olan Egepen Deceuninck ürünleri; krem, antik meşe, kiraz, altın meşe, winchester, budaklı winchester, fındık, vizon, antrasit gri, koyu meşe, venge, gümüş ve kül siyahı gibi renk alternatiflerine sahip. Her bir renk, yapılara farklı birer kimlik kazandırıyor, estetik bir görünüm sağlıyor.

 

logo

Translate »