Home Haberler Kastamonu Entegre’nin 2019’daki İlk Durağı Almanya’daki Domotex Fuarı Oldu

Ağaç panel sektöründe adını global ölçekli başarılarla duyuran Kastamonu Entegre, yeni yıla hızlı başladı. Her yıl sektörün gücünü yansıtan yurt dışı fuarlarda boy gösteren şirketin 2019 yılındaki ilk durağı, Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen dünyanın lider halı ve zemin kaplamaları fuarı Domotex 2019 oldu. Fuarda sektör profesyonelleriyle ve müşterilerle buluşan şirket, Floorpan TR ve Rusya serileri ile Artfloor TR serilerini tanıttı.

Kastamonu Entegre, 11-14 Ocak 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen Domotex Fuarı’nda açtığı 190 m2’lik stantta, en yeni teknolojiye sahip tesislerde ürettiği Floorpan ve Artfloor markalı laminat parke ürünleri ile yer aldı. Dünyanın lider halı ve zemin kaplamaları fuarı olma özelliği ile öne çıkan Domotex’te bu sene, 60’tan fazla ülkeden yaklaşık 1.400 firma yerini aldı. Dört gün boyunca mobilya, imalat ve tasarım endüstrilerinden alıcılar, üreticiler ve tedarikçilerle buluşan Kastamonu Entegre, geçtiğimiz yıldan bu yana oldukça ilgi gören Reflection ve Floorpan Rusya laminat parke serileri ile beğeni topladı. Domotex Fuarı’na her yıl düzenli olarak katıldıklarını ifade eden Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, özellikle globalde bilinirliği artıran, yeni ve nitelikli müşteriler kazanma fırsatı sağlayan fuarları tercih ettiklerini vurguladı. Geçtiğimiz yıl, çeşitli ülkelerde düzenlenen mobilya, inşaat ve ağaç bazlı panel sektörünün en önemli fuarlarında boy gösterdiklerini belirten Yıldız, 2019’da da aynı hızla şirket ve ürünlerin bilinirliğine yönelik çalışmalara öncelik tanıyarak, farklı çözümler ve teknolojiler sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yıldız son olarak, Domotex Fuarı’nda öne çıkan ürünler ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:  “Floorpan TR ve Rusya laminat parke serisi ile Artfloor TR serileri geçtiğimiz yıl pek çok ülkede büyük ilgi gördü. Bu fuar kapsamında Almanya’ya da taşıdığımız bu ürünler yalın, kullanışlı, estetik, kaliteli tasarımları ve renkleriyle ön plana çıkıyor. Ürünleri tasarlarken kentsel yaşam, yoğun tempo ve bunların beraberinde getirdiği yaşam taleplerine yönelik tüketicinin tercihlerine cevap vermesi bizim için oldukça önemli. Bu nedenle de dünyanın dört bir yanında tercih ediliyor. Trendleri belirleyen inovatif ürünlerimizi, iş olanaklarımızı geliştirdiğimiz global fuarlarda dünya pazarına sunmaya devam edeceğiz.”

Translate »