Home Haberler Kuzeyin Batıya Açılan Penceresi Lviv’de Özçelik Farkı  

Özçelik bayi ve müşterilerin katılımı ile gerçekleşen Lviv seyahati birbirinden güzel anılarla son buldu.Gala Yemeği

Özçelik Makina’nın 1 Haziran – 15 Ağustos tarihleri arasında yapmış olduğu kampanyaya katılarak seyahate hak kazanan bayi ve müşteriler 25 – 28 Aralık tarihlerinde Lviv’dKahve Madenie bir araya geldi. 3 gece 4 gün süren seyahate katılan bayi ve müşteriler güzel anılarla birlikte ilk kez yapılan seyahatin tadını çıkarttılar.

25 kişinin katıldığı seyahat 25 Aralık Cuma günü Lviv’e ulaştıktan sonra Gala yemeği ile başladı. Tarihi bir restoranda özel dekorasyon eşliğinde Ukrayna mutfağının farklı lezzetlerinin tadına bakan misafirler, 26 Aralık cumartesi günü şehir turu ile Lviv’i daha yakından tanıdılar. Özellikle kahve madeninde özel sunum eşliğinde tadına bakılan kahveler katılımcılara unutulmayacak bir şov yaşattı. Yerel pazarlardan alışveriş imkânı da bulan misafirler Unesco tarafından Dünya mirası kabul edilen Lviv şehir merkezinde keyifli vakit geçirdiler. Tarihi binaları, özellikle 2. Dünya savaşında değişen tarihi ve birbirinden güzel parkları ile Lviv katılımcılara birbirinden güzel 4 gün geçirme fırsatı sundu.Kahve Madeninde

Seyahat dönüşü yapılan memnuniyet anketi ile kendini geliştirmeyi hedefleyen Özçelik Makine yetkilileri ayrıca bir sonraki seyahat için de istenilen bölgeleri sorarak yeni yapılacak seyahat için şimdiden çalışmalarına başladı. Yeni kampanya ve seyahat döneminin en kısa sürede açıklanacağı belirten Özçelik Makina yetkilileri bayi ve müşterilerin aldıkları keyiften dolayı da mutlu olduklarını ifade etti.

Özçelik-Logo

Translate »