Home Haberler Lijialong, Pencere Fuarında Ziyaretçilerin İlgisini Çekti

31999 yılından beri kapı ve pencere sektöründe faaliyet gösteren Lijialong, 09-12 Mart tarihleri arasında Tüyap’ta gerçekleşen fuarda ürünlerini sergiledi. Kaliteli ürünleriyle ziyaretçilerin ilgisini çeken firma, Türkiye pazarına ne kadar önem verdiğini de bu fuara katılarak göstermiş oldu.

Uzun yıllardır uluslararası pazarda bulunan, kapı ve pencere ürünleri üretiminde uzmanlaşmış firma, müşterilere güven vermek konusunda çok dikkatli davranıyor. Çin’de faaliyet gösteren ve bir çok üretim tesisi olan Lijialong, 9 ulusal patent ve 6 kayıtlı ticari markaya sahiptir. Ürünlerinin, anti-aging özelliği ve ABD Amma belgeli olmasıyla birlikte, ISO 9001 Uluslararası kalite yönetim sistemi belgesine de sahiptir.

Dünyanın en büyük kendinden yapışkanlı conta fabrikası olan Lijialong, özellikle kapı kıl fitili üretimi yaparken, bunun dışında bir çok üründe de başarılı olmuştur. Güçlü rüzgarlarda bile hava ve su giriş/çıkışını önleyen bu ürün önemli bir ihtiyaç olarak tercih edilmeye devam etmektedir.

Winworld ekibi olarak fuarda ziyaret ettiğimiz firma, ziyaretçilerin ilgisinden memnun olduğunu, Türkiye ve dünya pazarında yükselmeye devam edeceklerini belirtti.

logo

Translate »