Home Haberler MaviBahçe AVM Projesinde Tercih, ROOFMATE

mavibahce-avm-640x512MaviBahçe AVM Projesi, Teras Isı ve Su Yalıtımında ROOFMATETM TR-SL-X 5-8cm malzemesi kullanılmıştır. ROOFMATE doğaya saygılı, CE belgesine sahip ve yapılarda yüksek performans sunan ısı yalıtım levhasıdır.

Başta ters teras çatılar olmakla birlikte, bahçe çatılar, toprak temaslı temellerde, otopark teraslar ve yük altındaki benzer uygulamalarda kullanılmak üzere üretilmiştir.

TS 825 yönetmeliğinde sıralanan ilgili uygulama alanlarında aranan yüksek basma dayanımı, düşük tam daldırma ve difüzyon ile su emme değerleri, düşük basma sünmesi, yüksek donma çözünme dayanımı özelliklerini karşılamak üzere üretilmiştir. ROOFMATE ürün grubunun yüksek performansı sadece güncel kalite belgeleri ile değil, gerçek uygulama alanlarından alınarak bağımsız test laboratuarlarında test edilen ve 32 yıllık performansını gösteren testler ile de kanıtlanmıştır. Uygulandıktan 32 yıl sonra teras çatıdan alınan numunelerde yapılan testlerde uygulandığı tarihteki hesap değerlerinin aşılmadığı belgelendirilmiştir.

ImageStream

Translate »