Home Haberler NG Kütahya Seramik İş Ortaklarıyla NG Afyon Otel’de Buluştu

Bu yıl ilk defa Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, İsrail, Filistin, İran, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri ve Azerbaycan ülkelerinden iş ortaklarının da konuk olduğu toplantıya, toplam 650 kişi katılım sağladı.

Bu yıl ilk defa Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, İsrail, Filistin, İran, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri ve Azerbaycan ülkelerinden iş ortaklarının da konuk olduğu toplantıya, toplam 650 kişi katılım sağladı.

Toplantının Onur Konuğu Fatih Terim191220151300100.jpg

Futbol Milli Takımlar Ana Sponsoru olan NG Kütahya Seramik’in 18 Aralık Cuma günü gerçekleştirdiği açılış toplantısına onur konuğu olarak katılan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Afyon’da büyük bir ilgiyle karşılandı. Fatih Terim, toplantıda, millet olarak en önemli özelliğimizin aile birliği olduğuna dikkat çekti. Fatih Terim, “Yaptığımız işlerde, çalıştığımız topluluğu kendi ailemiz gibi bir noktada birleştirmek, başarıyı getiren en önemli etkenlerden birisidir. Bugün, NG Kütahya Seramik ailesinde de bu birlikteliği görüyorum.” dedi. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, konuşmasında, “NG Kütahya Seramik ailesi olarak ayağımız yerde, gözümüz yükseklerde, güçlü ekonomi ve güçlü Türkiye için, birlikte yürümeye devam edeceğiz.” dedi.

Yükselen Değerler Gala Gecesi ve Ödül Töreni Gerçekleşti

19 Aralık Cumartesi akşamı düzenlenen gala gecesini NTV’nin başarılı spikeri Buket Aydın sundu. Gecede, en iyi yurt dışı yapılanma, en iyi konsept mağaza gibi özel ödüllerin yanı sıra; NG Kütahya Seramik ciro sıralamasında ilk 20’de yer alan bayiler ödüllerini aldı. Ayrıca, NG Kütahya Seramik ile iş ortaklığını 25 yıldır sürdüren bayilere 25. Yıl Özel Ödülü takdim edildi. Ciro sıralamasında ilk 10’a giren iş ortaklarına verilen yurt dışı seyahati hediyesi de gecenin sürprizleri arasında yer aldı.

Türkiye Ciro Üçüncülüğünü paylaşan Konal İn.öşaat ve Erdi Yapı’nın ödülleri KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli tarafından takdim edilirken, Türkiye Ciro İkincisi Arma Seramik ödülünü, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli’nin elinden aldı. Türkiye Ciro Birincisi olan Opal Yapı’nın ödülünü NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral takdim etti.

Çocuklardan Anlamlı Mesaj

Gala gecesi, NG Kütahya Seramik ailesinin minikleri tarafından hazırlanan sürprizle renklendi. Çocuklar “Biz Kocaman Bir Aileyiz” yazılı pankartlarla sahneye çıkarak “Sev Kardeşim” şarkısını söylediler. Çocukların sürprizi aileleri tarafından ilgiyle izlendi. Ödül töreninin ardından konuşan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “Bu özel buluşmamız toplantı değil, bir aile buluşmasıdır. Evlatlarımızı gözlerim dolarak izledim. Bu özel aile buluşmamızın anlam kazandığı 2015 gala gecesini hiç unutmayacağım. Bu gece adeta bir Oscar ödül töreni tadında geçiyor. Tabi ki bu yaptıklarımız bizim için yeterli değil. Hedefimiz 2016 yılında da, farklı değil en farklısı olmak, iyi değil en iyisi olmak, başarılı değil en başarılısı olmak, tozu yutan değil, tozu dumana katan olmaktır. ” dedi.

Selami Şahin Geceye Damgasını Vurdu

Muhteşem gala gecesinde sahne alan, tüm dönemlerin sevilen sanatçısı Selami Şahin sözü ve müziği kendisine ait eserleriyle geceye damgasını vurdu. Konuklar Selami Şahin ve orkestrası eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Kütahya-Seramik

 

Translate »