Home Haberler Orge’den Sektörünün İlk Ar-Ge Merkezi!

 

ORGE, 35 yıldır hizmet verdiği mutfak, banyo ve kapı sektöründe; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca onaylanan Türkiye genelindeki ilk Ar-Ge merkezini hizmete soktu.

Kuruluşundan bu yana geçirdiği bu süreçte; 8.930 tasarım yapan, 1.981 tedarikçiye ulaşan, 1.116 proje tamamlayan, 1.019 müşteriye hizmet veren ve 312 personele istihdam sağlayan Orge Mutfak, Banyo, Kapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Aydın, İzmir, Manisa ve Bodrum’da bulunan bayi ve showroomlarıyla hizmet veren ORGE’nin Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek İç Mimar Ahmet Geçgel, “Uluslararası kalite standartlarına uygun geniş ürün yelpazesini, daima müşteri memnuniyeti odaklı çalışan profesyonel bir kadro ile yurtiçi bayi ağı ve yurtdışındaki yatırımlarımızla tüm Mutfak, Banyo ve Kapı müşterilerine ulaştıran güvenilir bir marka olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Ahmet Geçgel ayrıca; “Yeni Ar-Ge merkezimiz ile;Mutfak, Banyo ve Kapı üretimlerini markalaştıran, uluslararası alanda faaliyet gösteren, yurtiçi pazarında söz sahibi ulusal bir marka olmak arzusundayız” diye ifade etti.

“SEKTÖRÜMÜZÜN İLK AR-GE MERKEZİNE SAHİBİZ”

ORGE’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Geçgel; “Ar-Ge merkezimiz Bilim Sanayi ve TeknolojiBakanlığı’nca onaylanan Türkiye genelinde 909’uncu, mobilya sektöründe 12’inci,mutfak, banyo ve kapı üretimi yapan ilk resmi firmadır. Çalışmalarını yürüttüğümüz 3 farklı Ar-Ge projemiz mevcut olup, üniversite sektör işbirliği kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bölümünden danışman hocalarımız ile TÜBİTAK Teydep projeleri oluşturmak için kapsamlı çalışmalar yürütülmektedir.”

“Ar-Ge merkezimizin araştırmacı, teknisyen ve destek personelleri ile tam zamanlı ve yarı zamanlı olarak 22 Ar-Ge Merkezi çalışanı mevcuttur. Müşteri ihtiyaç ve talep geri bildirimlerinden veya üretim kaynaklı sorunları uzman kadrosuyla analiz, test ve değerlendirmeler sonucunda inceleyen ve sonuç doğrultusunda iyileştirme yapan birimimiz, ayrıca yenilikçi fikirler ile sektöre ve firmaya kazanımlar sağlamayı amaçlamaktadır. Öte yandan, yakın zamanda Ar-Ge Merkezi personellerimizden oluşturacağımız Tasarım Grubu, Teknoloji Grubu,ve İnovasyon Grubu firmamız için çeşitli çalışmalar yürüterek her yıl sonunda model veya ürün yelpazesine yenilikler getirmesi hedeflenmiştir” dedi.

Translate »