Home Haberler Process, Profesyonel Çözümler Sunmaya Devam Ediyor

2001 yılında yapı malzemeleri grubunda toptancı bayilikler alarak inşaat sektörüne hizmet etmeye başlayan Process, 2004 yılında yeni bir yapılanmaya giderek yine inşaat sektörüne üretimini yaptığı malzemelerin toptancı bayilikler üzerinden satışını yapmaya karar vermiştir. 2005 yılı başından itibaren gelişen PVC sektörünü hedef seçip plastik menfez üretimine ve bayilikler oluşturmaya başlamıştır.

Çekirdekteayarn büyüyen bir firma olduğundan dolayı alt yapısı geniş ve sağlam olan Process, Türkiye genelinde 600′ ün üzerinde toptancı bayiye üretim ve stok hizmeti vermektedir.

2010 yılında sineklik aksesuarları üretimi, 2011 yılında ayarlı cam takozu üretimi, 2012 yılında cam balkon sistemleri, 2013 yılında paralel sürme sistemleri satışı ve plise sineklik sistemlerinin aksesuarlarının üretimini, 2014 yılında fiberglass sineklik tüllerinin ve kıl fitil grubunun ithalatına başlayarak bayi sayısını ve hizmet alanlarını büyütmeye devam ediyor.

Process Marmara Bölge Müdürü Mahmut Marangöz Marmara Bölge Müdürlüğünü oluşturmak, bize işimizi ne kadar ciddi yaptığımızı ve ülkemizi ne kadar çok sevdiğimizi gösteriyor. Çünkü biz Ulusal bir firma olmaktan, Uluslararası bir firma olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Ülkemizi Uluslararası arenalarda başarı ile temsil eden firmamız, Process çatısı altında bulunan kendi markalarımızı bir dünya markası haline getirmek için Marmara Bölge Müdürlüğü’müzü kurduk. Çünkü Marmara demek İstanbul demek, İstanbcdul ise Türk ekonomisinin en mühim merkezidir. Bir nevi belkemiği, beyni ve kalbidir. Sanayinin üçte biri, ihracatın beşte biri İstanbul’da yapılmaktadır.

İstanbul’daki ekibimiz; yeniliğe açık, vizyon sahibi, genç, dinamik ve tecrübeli arkadaşlardan oluşuyor. Buradaki taze kan ile hedeflerimize en kısa zamanda ulaşacağımızı ayrıca müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için böyle bir oluşuma gittik.

Aslına bakılırsa, bünyemizde bulunan bütün markalar, hem kaliteleri hem de bilinirliği açısından sektörümüz ve rakiplerimiz tarafından bilinmekte ve takip edilmektedir. Fiyat ve kalite karşılaştırması için, kesinlikle diğer markalardan birkaç adım daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü bizim ne kalitesiz ürün satma, ne de çok para kazanmak gibi bir derdimiz var. Biz sadece işimizi düzgün bir şekilde yapmak istiyoruz ki bu piyasada saygın bir değer kazanalım.

Ben bir girişimci olarak tüm girişimci arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum. Girişimciler sınırsız dünyanın en etkili ve en güçlü ordularıdır. Onlar toplumları silahlarıyla değil, ürün ve hizmetleriyle değiştirirler. Girişimci sermaye peşinde değil, güzel iş peşindedir. Güzel iş yapan sermaye aramaz, sermaye onu bulur. Güzellik gizlenmez güzel işleri bulanlar, yenilik yapmasını bilenlerdir. Risk almasını bilmeyenler yenilik yapamazlar. Tüm girişimci arkadaşlarımıza saygı ve selamlarımı sunar hayırlı bol kazançlar dilerim.” dedi.logo

Translate »