Home Haberler Ritim İstanbul Projesi’nde Çuhadaroğlu Ürünleri Tercih Edildi

Anadolu yakasının en hızlı gelişim gösteren bölgesi Maltepe’de yapımına devam edilen Ritim İstanbul projesi iki etap halinde toplamda 32.500 m² alan üzerinde 6 ve 37 kat arasında değişen 8 blok olarak yer alacak. Ritim İstanbul Projesi, son dönemlerin en gözde projelerinden. 863 adet rezidans koDumankaya Ritim 2 İstanbul (1)nut, 114 adet ticari ofis, 250 adet home ofis ve 146 adet mağaza olarak toplamda 1373 adet bağımsız alan olarak kullanımı planlanan proje açık hava alışveriş merkezi ile bölgenin en kapsamlı projesi olma özelliğini taşıyor.

Dış cephe uygulaması Mayem, Günpen ve Sima Alüminyum tarafından Çuhadaroğlu ST 80 HI ve MN 50 HI sistemleriyle yapılan projenin mimari tasarımı DB Mimarlık Bünyamin Derman tarafından gerçekleştirildi.

Dumankaya Ritim şartnamesinde tanımlanan yüksek performans değerlerinin optimum maliyet ile sağlanması nedeniyle Çuhadaroğlu Sistemleri tercih edilen projede;

  • MN 50 HI mikro kondens kanallı, yüksek ısı yalıtım performanslı giydirme cephe sistemi ile 1,4 W / m² K,
  • ST 80 HI ısı yalıtımlı doğrama sistemi ile 1,6 W / m² Kısı iletim katsayıları elde edilmiştir.

MN 50 HI Mikro Kondens Kanallı Giydirme Cephe Sistemi performans testleri IFT Test Merkezinde Dumankaya yetkilileri, uygulayıcı firmalar ve danışmanların katılımı ile başarıyla gerçekleştirilmiştir.

img_logo_cuhadaroglu

 

 

Translate »