Home Haberler Sayınlar Pen Firma Sahibi Bahattin Sayın İle Röportaj…

Anadolu’dan Yükselen Işık Sayınlar Pen

Firmamızın birinci prensibi kaliteli hizmet ve daima müşteri memnuniyeti olmuştur. Bu ilke doğrultusunda gerek malzeme teslimlerini, gerek şantiye taahhütlerini zamanında yerine getirerek faaliyetlerini sürdürmektedir.


 

 Firmanız ve piyasaya sunduğunuz ürünler hakkında bilgi verir misiniz?

Firmamız, 1995 yılından beri alüminyum küpeşte, dış cephe, kompozit, otomatik kepenk, panjur, merdiven ve korkuluk sistemleri ile ilgili montaj hizmeti vermektedir. Alüminyum sektöründe modern bakış açımız ve kaliteli hizmet anlayışımızla kısa sürede kendine sektörde saygın bir yer edinmeyi başarmıştır.

Değişen global dünyamızda firmaların kendilerini genç tutabilmelerinin, genç beyinlerle olabileceği inancındayız. Bu nedenle genç ve dinamik bir kadroyla bu işe başladık.

Firmamızın birinci prensibi kaliteli hizmet ve daima müşteri memnuniyeti olmuştur. Bu ilke doğrultusunda gerek malzeme teslimlerini, gerek şantiye taahhütlerini zamanında yerine getirerek faaliyetlerini sürdürmektedir. Sayınlar Pen olarak 2016 yılındaki hedeflerimizi daha da yükselterek yolumuza devam edeceğiz. Merdiven, korkuluk, dış cephe, kompozit, otomatik kepenk, panjur, küpeşte, alüminyum ve plastik doğrama ile ilgili her talebinizde sizlere çözüm üretmekten memnunluk duyarız.

The Light Rising From Anatolia: Sayinlar Pen

Sayinlar Pen Company Owner Bahattin Sayin stated that their company’s first principle is service of high quality and customer satisfaction. In accordance with this principle, the company continues its business performs both its material deliveries and building site commitments on time. He also asserted that Sayinlar Pen will continue to its road with rising goals in 2016.

Ekran Alıntısı

Translate »