Home Haberler Sektörde Yeni Fakat Tecrübeli Bir Oyuncu: Lider Isıcam Makine

Lider Isıcam Makine Sanayi Ltd.Şti. geçtiğimiz aylarda tecrübeli sektör ustası İlker Yıldırım tarafından kuruldu. İlker Yıldırım ile yaptığımız söyleşide, ürünleri ve amaçları hakkında bilgi aldık.

  • Şirketinizden bize bahseder misiniz?

Sektörde uzun yıllar Teknik olarak çalıştıktan sonra kendi firmamı kurmaya karar verdim. Buna, sektördeki ihtiyaçları görerek başladığımdan, özellikle yıkama, tiakhol ve kesim makineleri ile işe başladık. Şirketimiz şu anda gelen siparişleri yetiştirmekte zorlanacak kadar çok sipariş almaktadır. Bunun sebebi de hem sektörde önceden bilinir olmamız, hem de sektörün gerçekten düzgün hizmet veren güvenilir makinecilere ihtiyaç duymasıdır. Biz de tam bu noktadaki boşluğu dolduruyoruz.

  • Sizi sektörde iyi bir makine ustası ve tecrübeli bir sektör üyesi olarak biliyoruz. Bunun makinelerinize nasıl yansıdığını anlatır mısınız?

Sizin de belirttiğiniz gibi, sektörde uzun yıllar Teknik konularda çalışmam, hem cam üreticilerinin çektiği sıkıntıları hem de makine üreticileriyle yaşadıkları sorunları bildiğimden, hem makinelerimizin üretiminde hem de bu sorunları gidermek ya da en aza indirmek için uğraşıyoruz. Bir de Teknik destekte en iyi olmayı amaçlıyoruz.

  • Şu ana kadar geldiğiniz noktadan bahseder misiniz?

Şu ana kadar yurt içine yaptığımız satış kadar, yurt dışına da satış yapıyoruz ve bu bizi daha çok heyecanlandırıyor. Böyle gitmesi durumunda mevcut üretim tesislerimizi kısa sürede büyütmemiz gerekecek.

  • Son olarak okuyucularımıza iletmek istediğiniz bir konu var mı?

Cam yatırımı yapacak yeni oyunculara, bizden fiyat almadan karar vermemelerini öneriyoruz. Ayrıca WinWorld Dergisi’ne de sektörü yakından takip ettiği ve bize bu fırsatı verdiği için teşekkür ediyoruz.

Translate »