Home Haberler Seramiksan, Vitrifiye Grubunu Ish Frankfurt 2017 Fuar’ında Sergiledi

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen ISH 2017’de sunduğu vitrifiye serileri büyük beğeni topladı.

Kaliteli yaşam için gerekli tüm teknolojiyi benzersiz tasarımlarla birleştiren Seramiksan, Unicera Fuarı’nda 2017 koleksiyonunu sunmasının hemen ardından katıldığı ISH 2017 Fuarı’nda da vitrifiye serileriyle damga vurdu. Dünyadaki en modern vitrifiye üretim tesisi ile el değmeden üretim yapan Seramiksan’ın farklı renk ve modeldeki vitrifiye grubu, fuarda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerden tam not aldı.

Seramiksan vitrifiye grubunda yer alan su tasarrufu sağlayan ürünleri, kanalsız rimless klozetleri ve farklı modellerdeki lavabolarını fuarda sergiledi. Vitrifiye grubunda yer alan 2,5 – 4 lt. su ile fonksiyon yapan yeni oval ve kare takımları da ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Seramiksan İhracat Müdürü Rıfat Noyan: “Unicera İstanbul Seramik, Mutfak, Banyo Fuarı’nda geniş ürün gamımızı sunduktan hemen sonra Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen ISH 2017 Fuarı’nda ziyaretçiler ve sektör profesyonelleri ile buluştuk. Türkiye’nin en önemli vitrifiye üreticilerinden biri olarak dünyadaki en modern vitrifiye üretim tesisimizde el değmeden üretmiş olduğumuz farklı renk ve modeldeki ürünlerimize ISH 2017 Fuarı’nda ilgi yoğundu. Katılmış olduğumuz her iki fuarda da sektör profesyonellerinin ve ziyaretçilerin ürünlerimizi beğenmesi bizi çok mutlu etti. “ dedi.

Translate »