Home Haberler Seranit yaşamaya değer tasarımlarıyla UNICERA’da

 

Farklı tasarımları ve kaliteli ürünleri ile sektörü her zaman yeniliklerle buluşturan Seranit, 5-9 Şubat 2019 tarihleri arasında CNREXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan UNICERA Fuarı’nda yerini alacak. Seranit 5. salonda, G13 no’lu, 900 metrekarelik standında; sektör profesyonelleri ve ziyaretçileriyle bir araya gelecek.

“Yaşamaya Değer” mottosu ile en yeni ürün ve tasarımlarını alternatif yaşam ve kullanım alanlarından örneklerle birlikte UNICERA Fuarı’nda sergileyecek olan Seranit, sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerine farklı ihtiyaçlara yönelik çözümler de sunacak.
 
Daima Farklı, Daima Yeni
Fuarda yeni ürünleri ile ön planda olacak olan Seranit; mermer, ahşap, beton, doğal taş, teknik porselen, duvar&yer koleksiyonu ve küçük alanlar için çözüm sunan Micromix Koleksiyonu ile sektör profesyonelleri ve müşterilerinin her türlü talebine karşılık verecek.
 
Detaylarda Mimari Çözümler
Seravista Porselen Merdiven Basamağı istenilen boyutta, tek kalıp olarak üretilebilmesinin yanı sıra tek seferde monte edilebilme özelliği de taşıyor. Dış mekanlarda rutubete, donmaya ve soğuğa karşı dayanıklılık gösteren Duostone Kompozit Köpük Karo ise detay noktalarına göre özel çözümler sunuyor.
 
Aquanit ile Banyolarda Bütünlük
% 100 teknik porselen karo şartlarında üretilen ve porselen karonun tüm teknik özelliklerine sahip olan Aquanit Porselen Duş Karosu’yla, duş zemini de duvar ve yer ile birlikte banyo tasarımının bir parçası haline geliyor. Aynı zamanda kot farksız uygulanması sayesinde banyolarda kesintisiz mekan hissi sağlanıyor. Dayanıklı, kaymaz ve kolay uygulaması ile Aquanit; yaşam alanları dışında hastane, otel, pansiyon, bakım evi, spor merkezi, plaj, spa, hamam, kaplıca gibi her türlü kapalı veya açık alanda duş zeminlerinde kullanılıyor.

 

Translate »