Home Haberler Silver Hareketli Pergola, Bahçe Keyfini Arttırıyor

İç ve d1460721249_Palmiye_Silver__5_ış alanlarda mimari çözümler sunan Palmiye’nin düz hatları ve modern tasarıma sahip Silver ürünü dış mekan kullanımını kolaylaştırıyor.

Silver, yazın havadar ve güneşten korunan alanlar yaratırken kışın ise alanları sıcak bir bahçeye dönüştürüyor. Estetik bir mimari tasarıma sahip Silver, uygulandığı mekanla bütünleşerek şık bir atmosfer yaratıyor. İstenildiği takdirde Silver hareketli pergolanın etrafı cam ve benzeri materyaller ile kapatılıp, alanlar farklı mevsimlerde kullanılır hale getiriliyor. Doğru formları fonksiyonellikle buluşturan pergola sistemi tavan örtüsü ve teknik detayları sayesinde yaşam alanını genişletiyor.

Silver hareketli pergola, dış mekanları her türlü hava koşulunda rahat, konforlu ve misafir ağırlamaya uygun son derece kullanışlı alanlara dönüştürüyor. En önemlisi Silver kullanıcıları cep telefonu aplikasyonları ya da uzaktan kumandaları ile kontrol ettikleri pergola sistemleri ile gökyüzünün, yıldızların ve temiz havanın tadını doyasıya çıkarabilir.

Silver, Amerika, Fransa, İspanya ve İtalya’dan ithal edilen; re1460721567_Palmiye_Silvernkleri, desenleri ve estetik tasarımları geniş çeşitlilikte seçilmiş kumaşlar ile tasarlanan PVC esaslı zengin tavan örtüsü çeşitleri ile fark yaratıyor. Suya dayanıklı Fx Flexy tavan örtüsü, güneş ışığını filtreliyor, gölgelendirme sağlıyor ve alevi yürütmüyor. Patenti Palmiye’ye ait olan nano teknoloji ile üretilen Izo-Pro tavan örtüsü, ses yalıtım fonksiyonu ile büyük ölçüde enerji tasarrufu sağlıyor ve yeşil teknolojiye katkıda bulunuyor. Ferrari Soltis ise güneşin ve zararlı UV ışınlarının %95’ini engelliyor.

Farklı otomasyon sistemleri ile desteklenen Palmiye ürünleri, tek bir kumanda ve tuş sayesinde rahatça kullanılıyor. Tüm ürünler istenildiğinde My Palmiye App aplikasyonu ile iPad ve iPhone sayesinde uzaktan kontrol edilebiliyor.

Palmiye pergola, tente, cam ve mimari alanda ürün yelpazesini genişletirken mimarlar ve tasarımcılardan oluşan uzman ekibi ile sıra dışı çözümler sunuyor.

1460720899_Palmiye_Logo__1___1_

Translate »