Home Haberler Şişecam Düzcam ‘Avrasya Cam Fuarı’nda İleri Teknolojiyle Üretilen Yeni Ürünlerini Tanıttı

Türkiye düzcam pazarının lideri ve Avrupa’nın en büyük üreticisi Şişecam Düzcam, ileri teknoloji ürünleriyle ‘Avrasya Cam 2018 Fuarı’nda yerini aldı. Şişecam Düzcam, 7-10 Mart tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Bölgesi’nin en önemli cam endüstrisi fuarında sergilediği yenilikçi ürünleriyle ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

 

Cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam, 7-10 Mart tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve Avrasya Bölgesi’nin en önemli cam endüstrisi fuarı olan ‘Avrasya Cam 2018 Fuarı’ndaki yerini aldı. Fuarda,  156 metrekarelik özel dekorasyonlu standında ileri teknoloji ürünlerini sergileyen Şişecam Düzcam, ürün geliştirme ve Ar-Ge çalışmalarındaki uzmanlığını bir kez daha gözler önüne sererken fuar ziyaretçilerine enerji tasarrufu, emniyet ve güvenlik, gürültü kontrolü sağlayan ve dekorasyon kullanımına yönelik en yeni ürünleri hakkında bilgiler verdi.

 

Şişecam Düzcam fuarda, mimari cam pazarına yönelik geliştirdiği, etkin ısı yalıtımı ve güneş kontrolü sağlayan yüksek performanslı dört yeni temperlenebilir Solar Low-E ürününü sergiledi:

 

Yüksek ışık geçirgenliğine sahip çift gümüşlü “Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 70/37” ürünü nötral görünümün ve düşük yansıtmanın ön plana çıktığı konut, rezidans, villa ve mağaza vitrin camlarında tercih edilir.

 

%50 ışık geçirgenliğine sahip çift gümüşlü “Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 50/27” içeriden bakıldığında şeffaflığın/nötralliğin ön planda oluğu ama cephede mavi renk etkisinin olması istenen ofis, hastane ve otel projelerine çözümler sunar.

 

“Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 51/28” ise Nötral 50/27 ile aynı özelliklere sahip olup, dışarıdan bakıldığında cephede yeşil renk etkisi yaratır.

 

Renksiz cam üzerine yapılan kaplama ile renklendirilen “Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam Derin Mavi 40/28” ise, kontrollü gün ışığı ve daha etkin güneş kontrolünün ön plana çıktığı sıcak iklim bölgeleri ve çatı ışıklıklarında tercih edilir. Bu yenilikçi ürünün en önemli özelliği içeriden dışarı bakıldığında nötral etki devam ederken dışarıdan içeriye bakıldığında cephede mavi etki yaratmasıdır.

Şişecam Düzcam’ın tüketici markası Isıcam’ın yeni maskotu Isıcık ilk defa bir fuarda ziyaretçilerle buluşarak Isıcam Sistemleri’nin yüksek performanslı ürünlerini tanıtarak, tüketicilerin ihtiyacına uygun doğru Isıcam ürününü seçmesine yardımcı oldu.

Ar-Ge ve yatırım faaliyetlerini aralıksız sürdürerek pazarın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler sunan Şişecam Düzcam‘ın üstün nitelikli ürünlerinin, karbondioksit emisyonunu azalırken çevre dostu binalar yaratılmasına olanak tanıdığı bildirildi.

 

 

Şişecam Düzcam Hakkında

Cam sektörünün küresel oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam, Türkiye düzcam pazarının lideri ve üretim kapasitesi açısından Avrupa’nın en büyük üreticisi konumundadır. Bugün Türkiye’de Kırklareli, Mersin, Bursa, Ankara yurt dışında ise İtalya, Bulgaristan, Romanya, Almanya, Slovakya, Macaristan, Rusya, Hindistan ve Mısır da dahil olmak üzere toplam 10 farklı ülkede üretim yapan Şişecam Düzcam, dünyanın ise beşinci büyük düzcam üreticisidir.

“Mimari camlar” (düzcam, buzlu cam, ayna, lamine cam, kaplamalı cam, mimari projelere yönelik camlar), “otomotiv camları”, “güneş enerjisi camları” ve “beyaz eşya camları” olmak üzere dört ana ürün grubunda faaliyet gösteren Şişecam Düzcam inşaat, otomotiv, enerji, beyaz eşya, mobilya ve tarım gibi birçok sektöre girdi sağlamaktadır.

Şişecam Düzcam hedeflediği pazarlarda müşteri ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan nitelikli ve kaliteli ürünleri, sürekli gelişen teknolojisi ve çevrenin korunması bağlamında enerji tasarrufuna yönelik çalışmalarıyla rekabet gücünü artırarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Translate »