Home Haberler Şişecam Düzcam Rusya Pazarındaki 75 Müşterisiyle Karadağ’da Bir Araya Geldi

Dünyanın en büyük düzcam üreticilerinden Şişecam Düzcam, Rusya’da faaliyet gösteren Trakya Glass Rus RSJ müşterileriyle Karadağ’da bir araya geldi. 9 – 12 Haziran tarihleri arasında Karadağ-Herceg Novi’de düzenlenen toplantıya, Rusya pazarında bulunan 35 firmadan toplam 75 kişi katıldı.

12.07.2016 – Cam sektörünün global oyuncusu şişecam topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren avrupa’nın 2’nci dünyanın 5’nci büyük düzcam üreticisi şişecam düzcam, 9 – 12 haziran tarihleri arasında Tataristan’da bulunan müşterilerine özel Karadağ-Herceg Novi’ye bir gezi düzenledi.

İlki 2015 yılında gerçekleştirilen organizasyona katılım yüksekti. Rusya pazarında faaliyet gösteren 35 firmadan 75 müşterinin katıldığı Karadağ ziyaret kapsamında düzenlenen toplantıda yenilenen marka mimarisi, genişleyen ürün gamı, dekorasyon camları, ayna ve mimari camlar hakkında bilgi aktarıldı. Toplantıda, Türkiye’den Öncüoğlu+ACP mimarlık’tan Murat Atalay; projelerinde kullandıkları dış cephe camları ve tercih etme sebepleri ile ilgili bir sunum yaparken, Rusya’dan Mariya Lyapunova da iç mimaride ayna kullanımı ve dekorasyon ile ilgili son trendleri hakkında bilgi verdi. İlgi çekici toplantının ardından katılımcılar sektör dinamikleri ve Rusya pazarı ile ilgili bilgi alışverişinde de bulundu.

Katılımcılara teşekkür plaketleri takdim edildikten sonra düzenlenen gala yemeğinde müşteriler memnuniyetlerini dile getirerek ayrıldılar.

 

 

 

Şişecam Düzcam Hakkında

Cam sektörünün global oyuncusu konumundaki şişecam topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren şişecam düzcam, Türkiye düzcam pazarının lideri ve avrupa’nın en büyük iki üreticisinden biri konumundadır. Bugün Türkiye’de Kırklareli, Mersin, Bursa, Ankara yurtdışında ise Bulgaristan, Romanya, Almanya, Slovakya, Macaristan, Rusya, Hindistan ve Mısır olmak üzere toplam 9 farklı ülkede üretim yapan şişecam düzcam, Avrupa’da 2’nci, dünyada ise 5’inci büyük düzcam üreticisidir.

Temel camlar (düzcam, buzlu cam, ayna, lamine cam, kaplamalı cam, mimari projelere yönelik camlar), “otomotiv camları, “enerji camları ve “beyaz eşya camları olmak üzere dört ana ürün grubunda faaliyet gösteren Şişecam Düzcam inşaat, otomotiv, enerji, beyaz eşya, mobilya ve tarım gibi birçok sektöre girdi sağlamaktadır.

Şişecam Düzcam hedeflediği pazarlarda müşteri ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan nitelikli ve kaliteli ürünleri, sürekli gelişen teknolojisi ve çevrenin korunması bağlamında enerji tasarrufuna yönelik çalışmalarıyla rekabet gücünü artırarak faaliyetlerini sürdürmektedir.
1468319620_Sisecam_Duzcam_Logo

Translate »