Home Haberler Şişecam Düzcam ‘Seebbe 2016’da İleri Teknoloji Ürünlerini Sergiledi

Dünyanın en büyük düzcam üreticilerinden Şişecam Düzcam, 19 – 23 Nisan 2016 tarihleri arasında Sırbistan – Belgrad’da Belgrade Fair’de düzenlenen ‘Seebbe 2016 Uluslararası Yapı Fuarı’nda enerji tasarrufuna dikkat çekti.

Cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam, 19 – 23 Nisan 2016 tarihleri arasında Sırbistan – Belgrad’da Belgrade Fair’de düzenlenen ‘SEEBBE 2016 Uluslararası Yapı Fuarı’nda yeni cam ürünlerini tanıttı. Fuar kapsamında Şişecam Düzcam, standında cam ürünlerini tanıtarak, enerji tasarrufunun önemine dikkat çekti.

 

En son teknolojilerin kullanıldığı ve pazarın ihtiyacı doğrultusunda üretilen; enerji tasarrufu, güvenlik, gürültü kontrolü gibi özelliklerinin yanı sıra dekoratif unsurlarıyla da öne çıkan camlar üreten Şişecam Düzcam, cam ürünlerini tanıttığı ‘Seebbe 2016 Uluslararası Yapı Fuarı’nda 44 metrekarelik standında ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

1975 yılından bu yana düzenlenen ve Orta ve Doğu Avrupa’nın en önemli yapı fuarı olan SEEBBE Uluslararası Yapı Fuarı’nda Şişecam Düzcam standını ziyaret edenler; başta temperlenebilir ısı kontrol kaplamalı cam Şişecam Temperlenebilir Low-E Cam Nötral 71/53, ısı ve güneş kontrol kaplamalı cam Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Nötral 62/44, Nötral 50/33 ve Nötral 71/43 , güvenlik camı Şişecam Ultra Clear Lamine, ekolojik ayna Flotal E, düşük demirli ayna Flotal Ultra Clear, parlak boyalı dekoratif cam Şişecam Boyalı Cam, Şişecam Buzlu Cam  “Puzzle” ve “Çakıl’’ olmak üzere Şişecam Düzcam’ın ileri teknoloji ürünleri hakkında bilgilendirildi.

1461570525_Sisecam_Duzcam_Logo

 

 

 

Translate »