Home Haberler SİSTEM Alüminyum, Sektöründe İhracatının Yükselen Yıldızı Olmaya Devam Ediyor.



Misinli, Tekirdağ bölgesinde yer alan son teknoloji ile donatılmış 70.000 m2’si kapalı 300.000 m2’lik üretim tesisi ve 700’den fazla çalışanı, kurulduğu 1994 yılından beri istikrarlı büyüme trendi ile Türkiye’de ISO 500’de yer alan, aynı zamanda Avrupa’daki lider üreticilerden biri olan SİSTEM Alüminyum; İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) tarafından düzenlenen ve 2017 yılında en fazla ihracat yapan firmalarına verilen, İhracatın Metalik Yıldızları Ödül Töreni’nde “Alüminyum Çubuk ve Profiller” kategorisinde 2.lik ödülünü aldı. 27.02.2018 tarihinde, Raffles Otel’de gerçekleştirilen törende; SİSTEM Alüminyum A.Ş. Genel Müdürü Ayhan Yerekaban’a ve Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Yerekaban’a ödül taktim edildi.

Bu yıl 8.si düzenlenen İDDMİB İhracatın Metalik Yıldızları Ödülleri Töreni’ninde; alüminyum sac & levha ve folyo, alüminyum çubuk & profiller, alüminyum inşaat aksamı, alüminyum biyet, alüminyum mutfak eşyası, bakır çubuk ve teller, demir çelik eşyalar gibi 24 farklı kategoride 70 başarılı ihracatçı ödülün sahibi oldu. İhracatını en fazla artıran, hedef ülkelere en fazla ihracat yapan ve ihracatını son 5 yılda sürekli olarak artıran firmalara da ödül verildiği gecede, başarılı ihracatçı firmalarla, Ekonomi Bakanlığı, TİM ve diğer kurum ve kuruluşların üst düzey yetkilileri bir araya geldiler.

SİSTEM Alüminyum A.Ş.nin yükselen başarısının altında sürekli gelişime verdiği değer yatıyor.  Yenilikleri takip eden ve teknolojiye yatırım yaparak sürekli gelişimi hedefleyen SİSTEM, Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyetlerini son yıllarda ekipman ve personel yatırımlarıyla genişlettiği Ar-Ge Merkezi’yle sürdürüyor. İnşaat ve birçok sektörün endüstriyel alüminyum profil taleplerine hizmet veren üretici kimliğinin yanı sıra SİSTEM Alüminyum; üretim alanındaki bilgi birikimini, tasarım ve Ür-Ge çalışmalarıyla zenginleştirerek yüksek kalitedeki ürünlerini kendi markalarıyla da pazara sunuyor. ALUTECH Sistem Series (Cephe, kapı ve pencere sistemleri) ve ALUTECHBOND (alüminyum kompozit panel) markaları altında SİSTEM’in inşaat sektörüne yönelik geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

Ürettiği ürünler, verdiği hizmetler ve sağladığı katkılarla 2017 yılında 50’den fazla ülkeye toplamda 46 Milyon dolarlık ihracat gerçekleştiren SİSTEM Alüminyum yöneticileri, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği’nin (İDDMİB), 2017 yılının başarılı ihracatçılarını ödüllendirdiği gecede, önümüzdeki yıllarda da Türkiye’nin gururu ve alüminyum sektörünün yükselen yıldızı olmaya devam edeceklerini ifade ettiler. 

 

Translate »