Home Haberler SolarMaster İle Yaz ve Kışı Mutlu Geçirin

Ofiste çalışırken ya da evde dinlenirken doğrudan güneş ışığına maruz kalmak, göz kamaşmasına, yorgunluğa ve konsantrasyon bozukluğuna yol açar.

SolarMaster, camın iç kısmına kaplanan bir retrotif üründür. Gölgeli ve güneşli alanlar arasındaki sıcaklık balansını oluşturur, sert ve rahatsız edici ışığı engeller. İş yerlerinde kullanıldığı takdirde çalışma ortamı daha konforlu olacağından çalışanların üretim gücü artar.

Kışın binaların içine camlardan soğuk hava gelmesiyle birlikte insanlar daha fazla ısınabilmek için gereksiz yere daha yüksek fatura öderler. Az düzeyde isi ve ışık yansıtan SolarMaster filmi camin iç yüzeyine kaplanarak %30 isi kaybını azaltır. Yazın binanın soğutulması için yapılan masraflar SolarMaster filmi ile güneş sıcaklığını %79 kadar geri yansıtılmasıyla azalır.

Zamanla güneş ışınları eşyaların solmalarına yol açmaktadır, normal camların zararlı ultraviyole ışınlarını geçirmesine nazaran profesyonelce kaplanan SolarMaster filmi sayesinde meydana gelebilecek bu tür hasarların %99 engellenmiş olur, Bu da mobilyaların, halıların, perdelerin ve duvar kâğıtlarının uzun ömürlü olacağı anlamına gelir.

Cam film uygulamaları cilalama, boyama masrafları olmaksızın mülk sahibine rahatsızlık vermeden binalara yeni bir görüntü kazandırmaktadır. Değişik renk ve örneklere sahip geniş bir yelpazede sahip mürekkepli yarı reflektif ya da tam reflektif edilmiş filmler binaların mimari görüntüsünü güzelleştirmektedir. Binaların içerisi SolarMaster ile güzel, rahat yansımasız bir görüntüye ve dışardan da bina dizaynını bozmayan tek bir görüntüye sahiptir.

Transparan ve gün ışığı yansıtan filmler camınıza ışığın girmesine imkân verdiği gibi meraklı gözlere karşı koruma görevini yapmaktadır. Ayrıca opak filmler sayesinde bina iç dekorasyonunuzda değişik alternatifler oluşturabilirsiniz.

* Normal cama içerden ve dışardan takılabilen, isi yalıtım ışık kontrol filmidir.

* Cami enerji engeline çevirir. Süper ince süper performansli, uzun ömürlüdür.

* SolarMaster adi cama, renkli veya aynalı camdan ayırt edilmez görünüm verir.

* Ayrıca varlığını hissettirmez. Camla bütünleşir, soyulmaz, kalkmaz, çatlamaz.

* Değişik renk ve tonları, üstün estetiği ile binanızın çehresini değiştirir.

* Taşıtlar ve isi yalıtımı için geliştirilmiş türleri geniş seçim imkânı verir.

* Yazın soğutma, kışın ısıtma giderlerinden %40 tasarruf sağlar.

* Renkli cama aynalı cama, perde, güneşlik ve panjura üstün alternatiftir.

* Mobilya, hali ve diğer eşyalarınızı solmaktan korur.

* Dengeli isi ve ışık kontrolü ile rahat bir çalışma ve dinlenme ortamı sağlar.

 

mimarileft2 (1)

 

 

 

Yakıcı, göz alici güneş ışınlarıyla dolmuş odanız. Bunaltıcı sıcak … Solan eşyalarınız… Klimanız durdurmaksızın çalışıyor ve tabii elektrik saatiniz dönüyor, dönüyor…

Kapanan perdeyle ışıktan kurtuldunuz. Ya sıcaktan? – Hayır! Manzaranız? – Artık yok!

 

 

SOLARMASTER İLE YAZ

mimariright2

Perdeler açık. Güneş güzel bakıyor, parlaklığı (%85’e kadar), sıcaklığı (%90’a kadar) SOLARMASTER ‘a takılmış kalmış. Sıcak dışarıda, gözlerinizde rahatlık.

Eşyanızı solduran, fazlası kanserojen UV (Ultraviole) %98-99 SOLARMASTER duvarından dönmüş. Dışarıdan sizi görmeyenleri rahatlıkla görüyorsunuz. Klimanız daha sessiz. Elektrik saatiniz artık %40 daha yavaş dönüyor.

 

 

 

Translate »