Home Haberler Son Teknolojinin Sektörümüzle Buluştuğu Nokta “herofis.com”

Ülkemizin zengin ticaret alanında sektörümüzde yeni kurulan, mevcut faaliyetine devam eden işletmelerin gelişmesinde ve faaliyetlerini sağlıklı yürütmesinde belki de en etkin alan muhasebe ve finans alanıdır. Belirli bir vizyonu olan ve sürekli gelişmeyi, büyümeyi hedefleyen işletmelerin şirket muhasebesini iyi yönetmeleri ve bu yönetim sırasında her geçen gün hızla büyüyen teknoloji ile sunulan ürünleri ve hizmetleri etkin kullanmaları şarttır. İşte bu noktada “herofis.com” müşterilerine en son teknoloji ile işletmelerinin muhasebe alanını, müşteri ilişkilerini etkin ve verimli yönetme ve takip etme hizmeti sunmaktadır.

En büyük özelliği, muhasebenizi siz nereye giderseniz oraya taşımak olan www.herofis.com sistemi, hayal ettiğinizin çok altında bir maliyetle size bu hizmeti sunuyor. Tüm müşteri takibi işlemlerinizi online olarak yapabilme özelliğinin yanında, ek modüller ile kurumsallaşmanıza destek olacak özellikler sunuyor. Herofis.com üyesi olduğunuzda, Android uygulamasını da ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.

Herofis, Müşteri İlişkilerinizde Büyük Kolaylıklar Sağlıyor

Herofis; randevu kaydetme, hatırlatma, müşteri notlarının incelenmesi, toplu ve filtreli mail gönderimi gibi birçok avantajı birlikte sunuyor.

Bir müşterinize sınırsız adres tanımlama, sınırsız sayıda çalışan (ilgili kişi) tanımlama, müşterinizin logosunun ya da yetkilisinin fotoğrafının kayıt imkânı sağlarken; TL, EURO, USD gibi sınırsız sayıda hesap tanımlama, müşterilerinize sınırsız sayıda not kaydetme ve bu notları raporlama imkânı da sunuyor.

Finans modülü ile tahsilat yapma yetkisi olan her personele bir kasa tanımlayabilme, her kasa içindeki Nakit, EURO, USD, Çek- Senet, Kredi Kartı, Kupon gibi verileri izleyebilme, kasalar arası nakit, çek-senet ve diğer değerli kâğıtların fiş ile transferi sağlanıyor.

Çeklerin bordro ile portföye girmesi. Seri halde senet basabilme, çekler tahsil edildiğinde, tahsil edilen kasaya ya da bankaya işleme, kendi çeklerimizin yazılması, kullanılması, iptal çeklerinizin takibi imkânı da çok kolay sağlanabiliyor.

Farklı paket tanımlama, bu özelliklere göre stok arama, farklı fiyat listeleri oluşturma ve bu fiyat listelerinin belli tarih aralığında geçerli olması, fiyat listelerinin otomatik olarak fiyatlandırılması, kampanya paketi, reçete tanımlama ile bir stoka bağlı başka stokların da stoktan düşülmesi özellikleri de stok modüllerinden yapılabiliyor.

Ayrıca, birden çok irsaliyeyi tek faturaya toplama, kapalı fatura tahsilatını kupon, kredi kartı, nakit, gibi çeşitli argümanlarla yapılırken, referans müşteri ya da satış personeli girişleri ile pirim komisyon takibi tutulabiliyor.

Aynı zamanda, sektörümüzde yoğun olarak kullanılan PenCAD ve CamCAD programları ile de uyumlu çalışabilen herofis, sektörümüzde hızla yayılmaktadır.

Tüm bu hizmetlerden faydalanmak ve işletmenize yeni teknoloji ile harmanlanmış bu sistem ile katma değer sağlamak için www.herofis.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

abt_ lodsgo

Translate »