Home Haberler Üniversiteli Gençler Günsan’ın Üretim Tesislerini Ziyaret Etti

Üniversiteli Gençler Günsan’ın Üretim Tesislerini Ziyaret Etti

 

Gençlerin işgücü piyasasına katılımını destekleyerek istihdamın artırılması hedefiyle Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortak finanse edilen TrakyaKAriyer projesi kapsamında, Kırklareli Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümü öğrencileri Günsan fabrikasını gezdi.

 Etkinlik kapsamında öğrenciler Günsan’ın üretim tesisindeki farklı üretim aşamalarını gezerken, şirketin otomasyon sistemini ve üretimden paketlemeye fabrika süreçlerini yakından görme fırsatı yakaladı. Günsan hakkında kurumsal bilgilerin verildiği sunumun ardından şirketteki staj, iş imkânlar ve kurumun insan kaynakları politikası da anlatıldı.

 Sanayi-üniversite işbirliği modelini temel alarak gençlerin ve yeni mezunların istihdamının artırılmasına katkı sağlaması amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında, üniversite öğrencileri Günsan’a staj başvurusunda da bulundu.

Günsan Hakkında

1982’de Ümraniye’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği Samandıra’daki endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor.

Translate »