Home Haberler Usyap Kassap PVC Firma Sahibi Selim Kassap ile Röportaj…

FOTO (2)   Dün de vardık, bugün de varız!

 “PVC sektörü kapsamında üretici ve tüketicilerin ihtiyaçları          doğrultusunda ürün portföyü geliştirilebilir. Küçük işlerde kar marjı    düşük yada yok diye geri çevrilen tüketicilerin, isteklerine çözüm    üretilmesi gerekmektedir.”

 


 

FOTO (1)Piyasaya sunduğunuz ürünler hakkında bilgi verir misiniz?

Dünya devi olan Fırat Pen’in üretmiş olduğu yarı mamülü son teknoloji CNC makineleri ile üretimini yapıp ve yine aynı titizlikle montajını yapıyoruz. Kaliteli malzeme ve kaliteli iş ile olumlu sonuçlar sağlıyoruz.

Ürünlerinizin kalite, yaygınlık, dağıtım ve fiyat olarak rakiplerinize göre konumunu açıklar mısınız?

Ürün kalitemize güveniyoruz, geniş yelpaze ürünler ile müşteriye en iyi ürün ve hizmet seçeneği sunuyoruz. Fiyat ile ilgili piyasa şartlarıyla, afaki derecede zorlamadan rakiple    re karşı mücadele etmekteyiz.

Ürün portföyünüze ne sıklıkta yeni ürünler ekliyorsunuz?Yeni projeleriniz varsa bahseder misiniz?

Yapı dünyasında gerekli olan ve firmamızı ilgilendiren ürünlerde, tüketicilerimize devamlı olarak çözüm üretiyoruz. Fabrika idari binası teşhir alanında ise tüm yeni ürünlere yer verilmektedir.

Türkiye ve dünyada yaşanan terör olaylarından dolayı tüm yeni projelerimizi askıya almış durumdayız.

Ürünlerinizle ilgili müşteri memnuniyetini ne şekilde karşılıyorsunuz?

Müşteri memnuniyetinin bizim için ilk sırada olmasıyla birlikte, hem ürünlerimizin kalitesi, hem de tanınmış köklü bir aile olmamız bu memnuniyeti daha da arttırmaktadır.

Pencere üretici ve satıcılarının ürün porföyünü genişletirken nelere dikkat etmesi gerekmektedir? Ne tür ürünleri portföylerine almaları gerekir?

PVC sektörü kapsamında, üretici ve tüketicilerin ihtiyaçları doğrultusunda ,ürün portföyü geliştirilebilir. Küçük işlerde, kar marjı düşük ya da yok diye geri çevrilen tüketicilerin, isteklerine çözüm üretilmesi gerekmektedir.

İnşaat sektöründeki gelişmeler, pencere sektörünün üretimde tercih ettiği kalite ve materyalleri nasıl etkiliyor?FOTO (3)

Her türlü kapı ve pencerenin tedariği günümüz şartlarında ulaşmak daha kolay olup,işin özü kaliteyi kendine ilke edinen köklü firmalarla çalışmak en iyisidir. İnşaat sektöründe gelişmeler oldukça, tüm yapı sektörünü etkileyerek ,PVC sistemleri üreticileri de aynı şekilde teknolojiyle birlikte çağımıza uyum sağlamaktadır.

Son olarak, okuyucularımıza iletmek istediğiniz mesajlarınız nelerdir?

Tüketicilerimiz, kalite ve hizmetin en iyisine layık olduğu düşüncesiyle kaliteli hizmeti kendine misyon edinen Usyap Kassap PVC Ltd. Şti.’ni tercih etmelerini istemekteyiz. Dün de vardık, bugün de varız!

FOTO (5)   usyap ailesi

Translate »