Home Haberler Viko’dan Çalışanlarına İzin Dönüşü Hoş Geldiniz Organizasyonu

Yoğun çalışma dönemi sonrasında gelen tatil, tüm çalışanlar için önemli bir mutluluk ve motivasyon kaynağı. Ancak iş yoğunluğundan uzak geçirilen bu tatilin ardından iş hayatına yeniden adapte olmak hiç de kolay bir süreç değil. Bu durum, çoğu zaman çalışanların özel hayatlarına dahi olumsuz yansıyabiliyor. İnsan kaynakları ve çalışan motivasyViko+Karsilama+01onu konusunda özel ve fark yaratan uygulamaları ile dikkat çeken VİKO’nun çalışanları ise bu adaptasyon sorununu yaşamıyor, çünkü VİKO izinden dönen çalışanlarını kırmızı halı ile karşılıyor, bununla da kalmıyor müzik grubu ve kahvaltı organizasyonu eşliğinde hoş geldiniz diyor.

“Çalışanlarımızın mutluluk ve motivasyonunu çok önemsiyoruz…”

Yıllık izinden dönen çalışanları için kuruluş girişine kırmızı halı seren VİKO, çalışanlarına büyük bir sürpriz ile “Hoş geldiniz” dedi. Kırmızı halıda yürürken kendisini çok özel hisseden çalışanlar, Viko+Karsilama+02diğer yandan onları karşılayan İnka müzik grubunun seslendirdiği parçalar ve açık büfe kahvaltı eşliğinde mutluluk ve şaşkınlığı bir arada yaşadı. VİKO İnsan Kaynakları ve Kurumsal Gelişim Direktörlüğünce planlanan seremoni, müzik dinletisi ve VİKO Yönetim Kurulu Başkanı Toshihide Arii ile CEO Nusret Kayhan Apaydın’ın hoş geldiniz konuşmalarıyla devam etti.

“Çalışan Odaklılık, Temel Değerlerimiz Arasında…”

İK alanındaki örnek uygulamaları birçok ödülle taçlandırılan VİKO’nun İK ve Kurumsal Gelişim Direktörü Mutlu Kutlu “Çalışan odaklılık temel değerlerimiz arasında yer alıyor. Bu doğrultuda oluşturduğumuz insan kaynakları politikamızda da ifade ettiğimiz gibi çalışanlarımızın motivasyonunu artıran, bütünlüğü ve etkileşimi sağlayan organizasyonları çok önemsiyoruz. Yapılan araştırmalara göre tatilden dönen çalışanların yaklaşık yüzde 5Viko+Karsilama+030’si de kendisini iyi hissetmediğini, adaptasyon sorunu yaşadığını ifade ediyor. Çalışanlarımızın tatil sonrasındaki ilk iş gününe iyi başlamaları, kendilerini mutlu ve motive hissetmeleri bizim için çok önemli. O nedenle izinden dönen çalışanlarımıza işe başlamadan önce motivasyon ve sinerjiyi bir arada sunan bu organizasyonla destek olmayı hedefliyoruz. VİKO ailesinin bütünlüğünü pekiştirmek ve çalışanlarımıza günün iyi ve verimli geçeceğinin işaretini daha sabahın ilk saatlerinde vermek bize de mutluluk veriyor. Duygusal zekası yüksek, çalışanlarımızın mutluluk ve motivasyonuna değer katan bu organizasyonlar ile çalışanlarımıza verdiğimiz gönülden değeri ve İK alanındaki fark yaratan uygulamalarımızı da pekiştirmiş oluyoruz” dedi.

viko-logo-F9D2D0A067-seeklogo.com

 

Translate »