Home Haberler VitrA’dan Trendleri Yakalayan Karolar

VitrA; Clayart, Clay-Cement ve Matrix Flake karo serileriyle, son üç yıldır etkisini sürdüren “sıcak minimalizm” trendini yakalıyor.

 

Cesur yaşam alanları yaratan seriler; sade çizgileri sıcak, doğal malzemeler ve ince gölgelerle harmanlayarak iç mekanlara duygusal bir etki katıyor. Dokulu yüzeylerindeki hafif düzensizlikler ve doğal kusurlar, karolarda sıcak ve otantik bir his yaratıyor. Sade ve çağdaş tasarımları ise canlı detayların derinlik ve zenginliğiyle kontrast oluşturuyor.

 

 

Clayart ve Clay-Cement serileri, betonun sade ve zamansız güzelliğini kilin doğal sıcaklığıyla birleştiriyor. Clayart, yüzeyindeki üç boyutlu doku sayesinde, duvarlarda doğal sıva etkisi oluşturuyor. Hibrit beton görünümlü Clay-Cement serisinde, modern renk tonları, modüler ölçüler ve rölyefli yüzey seçenekleri sunuluyor. Matrix Flake karo serisi ise VitrA’nın Matrix sistemini, özel renkleri ve taneli porselen yapısıyla tamamlıyor. Mini Terrazzo etkili dokusu sayesinde, Matrix koleksiyonunun diğer ürünleriyle uyum sağlıyor. Mix&match alternatifleriyle mekan tasarımlarına ilham kaynağı oluyor.

Translate »