Home Haberler VORNE İFTAR YEMEĞİ

Vorne İleri Pencere Kapı Sistemleri A.Ş 10 Haziran pazar günü düzenlediği iftar yemeği ile Türkiye bayileri ve fabrika çalışanlarını bir araya getirerek Ramazan ayının bereketini ve mutluluğunu paylaştı.

 

Polat Renaissance otelde gerçekleşen  iftar yemeği Kadir gecesi olması sebebiyle ünlü hoca Selman Okumuş tarafından okunan kuran ile iftar öncesi dualarla birlikte açıldı. Misafirler tasavvuf müziği orkestrası eşliğinde yemeklerini yedikten sonra semazenlerin canlı olarak gerçekleştirdiği sema gösterisi devam etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde  uzun yıllar Vorne ailesinde çalışan elemanlarını onurlandırmak için 10 yılı aşkın çalışan kişilere teşekkür belgelerini İLERİ PENCERE SİSTEMLERİ AŞ Genel Müdürü Nagehan DEMİR ve Vorne yönetim kadrosu bizzat sundu. Kısa bir hoşgeldiniz konuşması da yapan Nagehan DEMİR Vorne’nin başarısının altında çalışanlarının ve ekibinin bulunduğunu belirterek bu gecenin Vorne ailesi için çok daha özel olduğunu vurguladı.

 

 

Gecenin sunucusu ünlü radyocu  Berkay Acar konukların arasına karışarak ve onlarla sohbet ederek eğlenceli dakikalar yaşattı ve konuklardan bazılarının sahneye çıkararak yeteneklerini sergilemesini sağladı.Bütün Vorne ailesi için eğlenceli olduğu kadar coşkulu bir gece yaşandı.

Çıkışta Vorne’nin özel olarak hazırlattığı hediyeleri alan konuklar böyle bir gecede olmanın mutluluğu eşliğinde otelden ayrıldılar.

 

Translate »