Home Haberler Vorne Pencere & Kapı Üreticileri Sektör Buluşması

Vorne “Pencere & Kapı Üreticileri Sektör Buluşması – 3. Etap” başlığı altında Sakarya Ramada Hotel, Zonguldak Dedeman Hotel, Trabzon Hilton Garden Inn, Rize Babillon Hotel, ve Erzurum Dedeman Ski Lodge Hotel’de düzenlediği toplantılarla Türkiye’nin önde gelen üretici firmaları ve sektör oyuncularıyla buluştu.IMG_0682

Vorne Pencere ve Kapı Sistemleri Dış Ticaret A.Ş. Pazarlama ve Satış Sorumlusu Aya Tasbauova’nın sunumuyla başlayan toplantılar, Vorne Pencere ve Kapı Sistemleri yurt içi satış bölge sorumluları Hakan Durna, Haldun Bayrak ve Lütfü Eker’in aksesuar seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalar, aksesuarlar üzerinde uygulanan testler ve sonuçları ile bunlara bağlı olarak geliştirilen kalite belgelendirmelerinin önemi, pencere ve kapı sistemleri ve montaj püf noktaları konulu sunumlarıyla devam etti.

Toplantı, katılımcılarla birlikte otel restoranında yenen akşam yemeğinden sonra dağıtılan sürpriz hediyelerle sonlandı.

 

Katılımcılar tarafından büyük ilgi ve memnuniyetle karşılanan toplantıların Erzurum ayağında Koşumlar Pen firması yetkililerinden Mehmet Koşum; Vorne Pencere Kapı sistemleri adına Lütfü Eker’e  teşekkürlerini bir plaket vererek iletti ve bunun gibi eğitim organizasyonlarının sektörün gelişmesine büyük katkıda bulunduğunu belirtti.

 

Ayrıca yine Koşumlar Pen firması yetkililerinden Yusuf Koşum organizasyona katkılarından dolayı Vorne Pencere Kapı sistemleri Erzurum Bölge Dağıtıcılarından Epa Yapı’nın sahibi Bilal Ocak’a bir plaket verdi.

 

Organizasyon 3. etapla birlikte 17 şehirde gerçekleşmiş oldu.

logo

Translate »