Home Haberler Winstore Firma Sahibi İbrahim Hoşgel İle Röportaj…

Uzun Yıllar Garantili Olan Ürünlerimizle Tanınıyoruz

“Ürünleri ithal ettiğimiz firma, dünyada sayılı firmalardan biri olarak büyük firmalara fason üretimi yapıyor. Kalitesinden ödün vermeyen, dünyada söz sahibi ve uzun zamandır üretim yapan bu firmaların Türkiye’ye göre fiyatları da çok uygundur. Uzun zaman sorunsuz çalışan makineler, hem kaliteli hem de uygun fiyatlarından dolayı tercih ediliyor.”


 

 

Winstore’den kısaca bahseder misiniz?WİNGLASS A4 3MM TAŞMALI

Winstore, 2002 yılında jaluzili cam üretimi için kuruldu. Daha sonra jaluzili cam ve makine ithalatı olarak ikiye ayrıldı. Makine ithalatı olarak Türkiye’de ilk firmayız ancak bir dönem ara vermiştik daha sonra tekrar başladık.

Ayrıca, yeni ürünlerden olan “Elektrikli Cam” üretimine de yakın zamanda başlayacağız. Türkiye’de çok pahalıya satılan bu ürünümüz de camın içerisine yerleştirilmiş olan özel malzemeler aracılığıyla, elektrik verildiğinde beyazlama ve matlaşma özelliği gösteriyor.

İthal ettiğiniz ürünlerden bahseder misiniz?

Birincisi konveksiyonel ve radyal sistem olarak iki modeli bulunan cam temperleme makinesidir. Bunun haricinde otomatik CNC cam kesim hattı, italyan program teknoloji optima, full otomatik cam yükleme masaları, SBN-CNC, iki Kafa, üç kafa ve dikey hareketli olmak üzere profesyonel cam delme makineleri, jumbo kesim masası ve jumbo hat olarak bulunmaktadır.

Ürünleri ithal ettiğimiz firma, dünyada sayılı firmalardan biri olarak büyük firmalara fason üretimi yapıyor. Daha önceden İtalya’dan ithal ettiğimiz ürünler vardı, fakat yüksek fiyat dolayısıyla rekabet edemediklerinden bu işin dışında kaldılar. Bundan dolayı artık ithalatımızı Çin’den yapmayı tercih ettik. Tek bir firmanın değil, 5 – 6 firmanın temsilciliğini yapıyoruz. Yine ısıcam makineleri yapan Çin firması, çok eski bir geçmişi olmak üzere tamamen paslanmaz yeni sistemlerle çalışıyor. Kalitesinden ödün vermeyen, dünyada söz sahibi ve uzun zamandır üretim yapan bu firmaların Türkiye’ye göre fiyatları da çok uygundur.

Ayrıca yeni ürünlerden olan UV Cam Boyama Makinesi sadece Çin’de üretimi bulunmaktadır ve bu makineyle cam ve benzeri ürünlerin üzerine UV ışınları ile istenilen görsel yapılabilmektedir. Bizim camlarımız 3 cm kalınlığında olduğu için bu konuda daha kullanışlı olmaktadır.

Cam Rodaj Makinesi ise otomatik seri işlemlerde, çift taraflı rodaj, temper öncesi rodaj için gereklidir. Bu makinenin de satışları devam ediyor.

Uzun zaman sorunsuz çalışan bu makineler, hem kaliteli hem de uygun fiyatlarından dolayı tercih ediliyor. 1996 yılında sattığım makine halen kullanılıyor ve değiştirmeyi düşünmüyorlar.

 

“We Are Known for Our Products That Are Guaranteed for Long-Term”

Winstore Company Owner Ibrahim Hosgel said: “We are the first company in Turkey that started machinery importation, though we had a break for some time. Our trouble-free machinery is being preferred for its quality and prices. The machine that I sold in 1996 is still in use and the owners don’t have an idea of changing it.”

 

 

 

 

 

winglass logo

Translate »