Home Haberler WorldBuild Bakü 2017, 23. Azerbaycan Uluslararası Yapı Fuarı

WorldBuild Bakü 2017, 23. Azerbaycan Uluslararası Yapı Fuarı

  1. Azerbaycan Uluslararası Yapı Fuarı, WorldBuild Bakü 2017, 10. Yıl Uluslararası Isıtma, Havalandırma ve İklimlendirme, Su Temini, Sanitasyon, Çevre Koruma, Yüzme Havuzu ve Yenilenebilir Enerji Fuarı Aquatherm Bakü 2017, 10. Yıl dönümü Hazar Uluslararası Koruma, Güvenlik ve Kurtarma Sergisi “Securika Hazar 2017” 18.Ekim-21.Ekim 2017 tarihleri arasında Bakü’de düzenlendi.

Sergi, Azerbaycan ekonominin çeşitlendirilmesi, ulusal ürünlerin rekabet gücünün artırılması ve nüfusun istihdam edilmesi  açısından önemli bir sergidir.

Niyazi Safarov, serginin ülkenin inşaat sektörünün gelişiminin önemli işaretlerini yansıttığını belirtti. Sergide, Azerbaycan ekonomisinin çeşitliliği, ulusal ürünlerin artan rekabet gücü ve nüfus için istihdam sağlanması açıkça gösteriliyor. WorldBuild Bakü sayesinde, Azerbaycan’da, yerli firmalarla iş birliği yapmak isteyen yabancı yatırımcıların ve üreticilerin ilgisi artmaktadır.

Bay Edward Stroon ziyaretçileri,sergilerin açılış gününe tesadüf eden Azerbaycan Cumhuriyeti’nin Bağımsızlık Günü münasebetiyle tebrik ederek, tüm destekleyen firmalara  fuarda aktif katılımları dolayısı ile minnettar olduğunu söyledi.

Bu yıl, Hazar İnşaat Haftası’na 28 ülkeden, 310 firma katıldı.
Azerbaycan Uluslararası İnşaat Dünyası’nın yaklaşık % 30’u Bakü’nün teşhir katılımcıları yeni firmalardır. Neyse ki, katılımcıların% 40’ı Azerbaycan şirketleri ve üreticileri, distribütörleri ve inşaatta bulunan şirketleri içeriyor. Made in Azerbaijan markası altında üretilen ürünler, yabancı katılımcılar için ciddi bir rekabet oluşturuyor. Bu yıl ,fuarın daimi katılımcıları arasında “Akkord”, “Altis group”, Baku Steel Company, “Faxraddin-K”, “Gilan Holing”, “Kartash”, “Komiforest”, “Nabucco”, “NB Group”, “Güvenli Yaşam “,” Nimex “,” Sobsan boya “,” Technogym “,” Majeste “,” Webrostone “ve diğerleri. “WorldBuild Bakü” 2017 sergisinin sponsoru kısmında Corella markası (NB Group şirketi), bilişim ortağı kısmında ise “Dom i İç” (Ev ve İç) görür.

WorldBuild Bakü sergisinin özelliklerinden birisi, toplu ulusal standların aktif katılımıdır. Geleneksel olarak, Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri, İran ve Polonya, ulusal firmaların standları bulunmaktadır. Etkinliğe Türkiye, Çin, Rusya ve Çek Cumhuriyeti’nden üreticiler de katılıyor.

Translate »