Home Haberler Yağmur Vida, Firma Sahibi Nurettin Önalan İle Röportaj…

Kalite Kavramının Bilincinde Olmak Başarı İçin Kaçınılmaz Bir Şarttır

Koşulsuz müşteri memnuniyeti çerçevesinde, yapılacak tüm üretimlerde müşteri ihtiyaç ve beklentisini tam ve eksiksiz olarak, standartlara uygun şekilde ve tam zamanında yerine getirmek, doğaya ve çevreye saygılı olmak bizler için hedef değil bir yaşam biçimidir.


 

Piyasaya sunduğunuz ürünler hakkında bilgi verir misiniz?

Yağmur Vida, 1995 yılında bağlantı elemanları sektöründe hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden itibaren gelişen dünya teknolojilerini yakından takip ederek, yeniliklere açık bir firma olmakla birlikte şirketimizin her bölümünde kalite ve müşteri memnuniyeti değişmez prensiplerimiz arasında yer almaktadır. Sağlanan hizmet kalitesini sadece üretimle sınırlı bırakmayıp 2014 yılında atmosfer kontrollü ısıl işlem tesisini kurmuştur.

Bağlantı elemanları sektöründe hizmet verdiğimiz birçok vida çeşitlerini müşterilerimize sunmaktayız. PVC vidaları başta olmak üzere sunta vidaları, saç vidaları, özel vidalar ve birçok vidayı kendi bünyemizde kalite anlayışı içerisinde üretiyoruz.

Ürünlerinizin kalite, yaygınlık ve fiyat olarak konumumu açıklar mısınız?

Daha kaliteli bir üretim için yoğun çaba harcamaktayız. Telinden kaplamasına, makinesinden çalışanına kadar, baştan sona kalite prensibi içerindeyiz. Bağlantı elemanları sektöründe takipçi değil öncü olma isteğimiz bizi daha kaliteli hizmet, daha kaliteli üretim anlayışında ilerlememizi sağlıyor. Bunun sonucunda, sektördeki bilinirliğimiz, her geçen gün artış göstermeye devam ediyor.

 

Sizce, üretimini yapmış olduğunuz ürün gruplarınızın, sektörde gerekli önemi gördüğünü düşünüyor musunuz?

Sektörde ürünlerimizin gerekli önem gördüğünü ve bunun bilinirliğimizle eş değer olarak ,her geçen gün artan oranda, değişkenlik göstereceğini düşünüyoruz.

 

Firmanızda ithal ürün var mı? Varsa ithal ettiğiniz ürünleri yerli ürünlerle karşılaştırabilir misiniz?

Kalitemize güveniyoruz ve kalitemizden ödün vermemek adına bünyemizde kendi üretimimiz dışında ürün bulundurmamaktayız.

 

Son olarak, okuyucularımıza iletmek istediğiniz bir mesajınız var mı?

Kalite kavramının bilincinde olmak, başarı için kaçınılmaz bir şarttır. Bu nedenle, Yağmur Vida olarak kalite çalışmalarına büyük önem vermekteyiz. Koşulsuz müşteri memnuniyeti çerçevesinde, yapılacak tüm üretimlerde müşteri ihtiyaç ve beklentisini tam ve eksiksiz olarak, standartlara uygun şekilde ve tam zamanında yerine getirmek, doğaya ve çevreye saygılı olmak,bizler için hedef değil, bir yaşam biçimidir.

Kalite yönetim sistemini tam ve eksiksiz olarak uygulayarak, güncelliğini ve sürekli gelişimini sağlamaktayız. Hiç bir üretim daha iyisi yapılamayacak kadar, kusursuz değildir. Bu anlayış içerisinde yaptığımız üretimde, sürekli gelişim anlayışı en temel prensiplerimizdendir. Referansımız, müşterilerimizdir. Her yaptığımız iş, bir sonraki işin devamıdır.

 

Yagmur Screw Company Owner Nurettin Onalan

Yagmur Screw Company Owner Nurettin Onalan said “Within the framework of unconditional customer satisfaction, the products will be manufactured according to the customer needs and demands; and being respectful to the environment and nature is not our goal but its our lifestyle!”.

 

 

 

 

Ekran Alıntısı

Translate »