Home Haberler Alüminyum süpürgelikler ile mekanlar işlevsel ve şık bir görünüme kavuşuyor…

Ateco Zemin Malzemeleri, zeminlerin duvar ile birleşim noktalarında oluşabilecek hasarları önlemek üzere yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Birleşim noktalarındaki kötü görüntüyü kapamak amacıyla geliştirdiği alüminyum süpürgeliklerle Ateco Zemin, yaşam alanlarını sıradanlıktan kurtarıyor; köşeler, işlevsel ve şık bir görünüme dönüşüyor.

2008 yılında inovatif ürünler tasarlamayı hedefleyerek markalaşma sürecine başlayan Ateco Zemin Malzemeleri, işlevsel ürünleri sayesinde hedeflerine ulaşmayı sürdürüyor. Ateco Zemin, yaşam alanlarına özel tasarladığı ürünlerinin yanı sıra alüminyum süpürgeliklerle de tercih ediliyor.

 

 

Yaşam alanları daha estetik…

Alüminyum süpürgelik profilleri, duvar ve zemin birleşiminde farklı iki materyalin birleştiği köşeye döşenerek yaşam alanlarına estetik bir görünüm katıyor. Ayrıca ortamdaki kablo yığınlarını kamufle etme özelliğine sahip bu tasarımlar, dağınık görüntüyü gidererek mekanı şık bir görünüme kavuşturuyor. Montajı için alüminyum klips veya silikon gereken süpürgelikler, yaşam alanlarını eloksal alüminyum ve krom kaplama metal yüzeyleri aracılığıyla parlak ve hoş bir görüntüyle buluşturuyor. Alüminyum süpürgelik profili serilerinden biri olan Velo Alüminyum Süpürgelik, birbirinden farklı renkleriyle her yaşam alanına uyum sağlayacak bir seçenek sunuyor. Aynı zamanda estetik görünümüyle odaları daha dekoratif hale getiren Velo alüminyum süpürgelikler, her rengin bir parlak bir mat seçeneğini içeriyor. Ateco Zemin’deki diğer alüminyum süpürgelik profilleri Crispo, Lato, Sentio, Wish, Leather, MPS-F serileri oluşturuyor.

6 / 8 / 10 / 12 cm yüksekliğe sahip seçenekleri bulunan alüminyum süpürgeliklere sahip olmak isteyen herkesi Ateco Zemin Malzemeleri, İstinye’de bulunan mağazasına davet ediyor.

 

Translate »