Home Haberler ODE su yalıtımında niteliği artırmak için Ustalar Konseyi Kurdu

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, binaların sağlamlığı, uzun ömürlü olması ve kalitesi için hayati öneme sahip olan su yalıtımında niteliği artırmak ve sektörde bilgi paylaşımı sağlamak için su yalıtımı alanındaki en iyi uygulayıcı firmalarla bir araya geldi. “ODE Ustalar Konseyi” etkinliğinde ustalara eğitim verilirken fikir alışverişinde de bulunuldu.

Bina iskeletini oluşturan taşıyıcı kolonlardaki demirleri korozyondan koruyan su yalıtımının önemi, Türkiye’yi sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerle birlikte bir kez daha gündeme geldi. Su yalıtımına yönelik farkındalığı artırma çalışmaları yapan ODE Yalıtım, geçtiğimiz Mayıs ayında Türkiye’nin en iyi su yalıtımı uygulayıcı firmalarını bir araya getirerek kurduğu Epiclub platformunun ardından en iyi su yalıtımı uygulayıcı ustalarını bir araya getirerek bir etkinlik gerçekleştirdi. Türkiye’de su yalıtımının ve iyi su yalıtımı uygulamasının önemini anlatıp, yapılacak işlerde nitelikli ürün ve hizmet sunulmasına katkı sağlamayı hedefleyen ODE Ustalar Konseyi’nin ilk buluşması, farklı illerden gelen ustaların katılımıyla İstanbul’da gerçekleşti.

Ustalara uzmanlık sertifikası verildi

Etkinlikte ODE Yalıtım Yapı Yalıtımı Ürün Yöneticisi Timur Ergün tarafından uygulayıcı ustalara ürün eğitimi ve uygulamalı eğitim verildi. ODE Yalıtım Kurumsal İletişim Müdürü Nuray Artış ise sosyal medyanın etkin kullanımı hakkında bir sunum yaptı.

Eğitim ve sunumların ardından ustalar ile grup etkinliği gerçekleştirilerek, bilgi, fikir ve tecrübe paylaşımı yapıldı. Etkinlikte ayrıca 2023 yılı ustalık eğitimlerini tamamlayan ustalara yapı yalıtımı uzmanlık sertifikaları takdim edildi.

Translate »