Home Haberler Yale Kilit, iç mimarlarla buluşuyor!

Yale Kilit, Türk Alman Bilim Yılı kapsamında Hacettepe Üniversitesince 15-16 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “1. ULUSLARARASI İÇ MİMARLIK EĞİTİMİ SEMPOZYUMU”nun destekçileri arasında yer aldı. Sempozyum çalıştayları kapsamında bir de sunum yapacak olan Yale Kilit, iç mimar katılımcılara, yeni ürün, teknoloji ve uygulamaları hakkında bilgi verecek.

Antik Mısır’da 4 bin yıl önce kullanılan modelden yola çıkarak geliştirdiği ve 1861’de patentini aldığı silindir kilidin mucidi Yale, Ankara’da düzenlenecek olan sempozyumda, yurt içi ve yurt dışından gelen iç mimar katılımcıları; akıllı kilit sistemleri, yeni nesil dijital kapı kolları ve kapı hidrolikleri ile yeni hizmeti alarm merkezine ilişkin teknik detay ve uygulamalar konusunda bilgilendirecek.

Türk pazarına, kuruluşunun 100. Yıldönümü olan 1943 senesinde giren ve kapı kilitlerinden seyahat kilitlerine kadar kullanıcıların ihtiyaçlarına göre yüzlerce farklı ürün sunan Yale’in, 1. Uluslararası İç Mimarlık Eğitimi Sempozyumu kapsamında düzenleyeceği çalıştay, 16 Aralık Salı günü 09.30 – 12.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

 

Translate »