Home Haberler BOSTİK TÜRKİYE’DEN GÜRCİSTAN ATAĞI

Bostik Türkiye İş Geliştirme Takımı, teknik eğitimler vermek üzere Haziran ayında Gürcistan’daydı.Toplamda 4 bin kilometre yol yapan Bostik Türkiye İş Geliştirme Takımı; Batumi, Kobuleti, Poti,Ozurgeti, Samtredia, Kutaisi, Zestafoni, Gori, Tiflis şehirlerinde 275 kişiye yüz yüze teknik eğitim verdi.

Bostik Türkiye Teknik Müdürü Hasan Ali Mahrebel, İhracat Satış ve İş Geliştirme Müdürü RahimjonBobokalonov ve Teknik Uygulama Sorumluları Erol Üstün ile Şevket Can tarafından verilen eğitimler büyük ilgi gördü. Mimar, mühendis, teknik personel ve uygulayıcı-satıcı bayilerden oluşankatılımcılara; Bostik Türkiye portföyündeki Sızdırmazlık & Yapıştırıcı Teknolojileri, Duvar-Zemin ve SuYalıtımı Ürünleri hakkında temel bilgiler aktarıldı. Yapılan bire bir uygulamalarla inşaat süreçlerinde karşılaşılan problemlere en uygun çözümler sunuldu.

Bostik Türkiye ve Orta Asya İş Birimi Direktörü Doğan Öz, “Yurt dışında Merkez Asya Ülkeleri, OrtaDoğu ve Kuzey Afrika Pazarı’na hizmet vermekteyiz. Bu kapsamda Gürcistan’ı da ziyaret ettik.Büyüyen ve gelişen bir pazar olan Gürcistan’da bayi ağımızı genişletiyoruz. Teknik personeleğitimlerinin proje bazlı takibiyle Bostik ürünlerinin yaygın şekilde kullanılmasına yönelikçalışmalarımıza hız vereceğiz” açıklamasında bulundu.

Translate »