Home Haberler YILMAZ MAKİNE, FENSTERBAU FRONTALE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!

PVC ve alüminyum işleme sektörünün en önemli küresel organizasyonu Fensterbau Frontale, 12-15 temmuz tarihlerinde Almanya’nın Nurnberg şehrinde gerçekleşti. Yılmaz Makine’nin fuarda ilk kez sergilediği ALM 6510 alüminyum işleme merkezi ve CDC 600 profil işleme merkezi ise sektör profesyonellerinden yoğun ilgi gördü.

PVC ve alüminyum profil işleme makineleri üretiminde Türkiye’nin lider markası Yılmaz Makine, küresel ölçekte de marka bilinirliğini her yıl artırıyor. Dünyanın 100’ün üzerinde ülkesine ürün ve hizmetlerini ihraç eden Yılmaz Makine, yurt dışındaki etkinliğini güçlendirmek için küresel sektörel fuarlara katılmaya da devam ediyor.

Bu kapsamda, dünyanın en önemli PVC ve alüminyum işleme teknolojileri fuarı olarak gösterilen ve geçtiğimiz 12-15 Temmuz tarihlerinde Almanya’nın Nurenberg şehrinde düzenlenen Fensterbau Frontale’ye katılan Yılmaz Makine, fiziki olarak sergilediği son teknolojiye sahip ALM 6510 Alüminyum İşleme Merkezi ve CDC 600 Profil İşleme Merkezi’nin yanı sıra Dijital Stüdyo ile gerçekleştirilen sürekli çevrim içi bağlantı ile üretimini yaptığı 26 modelin tamamını fuar ziyaretçilerine tanıtma imkânını yakaladı.

YENİ NESİL MAKİNELER İLK KEZ PODYUMA ÇIKTI

Yılmaz Makine’nin fuarda fiziki olarak sergilediği ALM 6510 Alüminyum İşleme Merkezi, teknolojik makine tasarım grubunda geliştirilmiş ve kompakt yapısı, kolay ve anlaşılır dili, yerli yazılımı ve hassas testere kesim açısıyla sektörün tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış. İleri mühendislik hesaplamaları ve tasarım tecrübesiyle üretilen ALM 6510’un tüm parçaları büyük bir özen ve ciddiyetle geliştirilirken, seri ve hassasiyet gerektiren alüminyum profil işlemleri için geliştirilen ALM 6510, sektörün ihtiyaç duyduğu tüm fonksiyonları yerine getirme kabiliyetine sahip olmasıyla öne çıkıyor.

Fensterbau Frontale’de fiziki olarak sergilenen bir diğer ürün ise CDC 600 Profil İşleme Merkezi oldu. Yılmaz Makine’nin yurt içi ve yurt dışındaki birçok müşterisinin en çok dile getirdiği kesme kapasitesiyle ilgili taleplerini karşılayan CDC 600, büyük ebatlı profillerin kesim işlemleri için beş eksenle en yüksek işlem kapasitesini sunuyor. Yeni nesil 4 KW gücünde motora ve 600 mm testereye sahip olan CDC 600, beş eksende gerçekleştirdiği kesme hareketlerini servo motor ile sağlıyor ve testere ünitesine hareket sağlayan yeni nesil motorun ekran üzerinden izlenebilirliği ile işlem yapılacak profil yapısına göre devir ayarı yapabilme imkânını da sunuyor.

YILMAZ MAKİNE FUARDAN TAM NOT ALDI

Holz-Handwerk fuarı ile eş zamanlı düzenlenen ve 33 ülkeden 708 katılımcının katıldığı Fensterbau Frontale, dört gün boyunca 100’den fazla ülkeden yaklaşık 28.500 ziyaretçiyi ağırladı. Pencere, kapı ve cephe yapımındaki en son trendleri ziyaretçilerine sunan fuarda Yılmaz Makine de en çok ziyaret edilen markalar arasında yer aldı.

Yüzde 100 yerli mühendislikle üretim gerçekleştiren Yılmaz Makine, yurt içinde sektör liderliğini yıllardır sürdürürken, yurt dışında da rakipleriyle her alanda mücadele eden ürünler ortaya koymaya devam ediyor. Salgın dönemindeki önemli inovatif yatırımı Dijital Stüdyo ile dünyanın her köşesine çevrim için teknik destek sunabilen ve bu yönüyle satış sonrası hizmetlerde de fark yaratan Yılmaz Makine, fuar süresince görüştüğü sektör profesyonellerinden tam not almayı başardı.

Translate »