Home Haberler ODE Yalıtım’ın yenilikçi ürünlerineBatimat Paris’te büyük ilgi

Türkiye’de ve ihracat yaptığı 75’in üzerinde ülkede faaliyetlerini sürdüren ODE Yalıtım,sektörün global arenadaki en büyük fuarlarından biri olan Batimat Fuarı’na katıldı. Paris’te düzenlenen fuara yapı yalıtım ürünleri ile katıldıklarını söyleyen ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ozan Turan, “Başta Avrupa ve Afrika olmak üzere dünyanın dört bir yanından sektör temsilcileriyle bir araya geldiğimiz fuarda yenilikçi ürünlerimiz büyük ilgi gördü. Bu fuar, ihracat ağımızı genişletmemize ve mevcut pazarlarda daha fazla derinleşmemize katkı sağlayacak”dedi.

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen fuarlara katılarak, sektör temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. ODE Yalıtım son olarak, sektörün global arenadaki önde gelen fuarlarından biri olan 2022 BatimatUluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı. 3-6 Ekim tarihleri arasında Fransa’nın başkenti Paris’tedüzenlenen fuarda ODE Yalıtım, yapı yalıtımı ürünlerini dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçiler ile buluşturdu.

Ozan Turan: “Derinleşmeyi hedeflediğimiz pazarlardaki sektör temsilcileriyle bir araya geldik”

Global bir marka olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdürdüklerini söyleyen ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ozan Turan, “Bu yaklaşımla global arenadaki sektör temsilcilerini bir araya getirenfuarlara büyük önem veriyoruz. Batimat’ın bir diğer önemi de Avrupa ve Afrika gibi şirketimizin ihracat ağında önemli yeri olan ve daha fazla derinleşmeyi hedeflediğimiz iki kıtadaki sektö rtemsilcilerinin bu fuara büyük ilgi göstermesi. Titizlikle hazırlandığımız bu fuarda da yenilikçi ürünlerimiz büyük ilgi gördü. Üretim kapasitemiz, sürdürülebilir ürün arzımız, ürün çeşitliliğimizve ihracattaki tecrübemiz de bu ilgide önemli rol oynadı. Öyle ki yapı yalıtımı ürünlerimizle fuara katılım göstermemize rağmen teknik yalıtım ürünlerimizle ilgili de görüşmeler yaptık. Dolayısıyla bu fuar, ihracat ağımızı genişletmemize ve mevcut pazarlarda daha fazla derinleşmemize katkı sağlayacak” dedi.

“Üretimimizin yüzde 40’ını ihraç ediyoruz”

Günümüz itibarıyla,6 kıtada 75’in üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştirdikleri belirten Turan şöyle devam etti; “Üretimini gerçekleştirdiğimiz dört ürün grubunda da ihracat yapıyoruz. Üretimimizin yüzde 40’ını ihraç ediyoruz. Bununla birlikte hiçbir uluslararası üreticinin lisansını kullanmadığımız, dolayısıyla hiçbir ülkeye ihracat kısıtımız olmadığı için Avusturalya’dan Şili’ye kadar ihracat yapıyor, ülkemize katma değer sağlamaya devam ediyoruz.”

ODE Yalıtım fuarda; ekstrüde polistren esaslı ısı yalıtım malzemesi (Isıpan), bitümlü su yalıtım örtüleri (Membran), ısı-ses-yangın yalıtımında kullanılan cam yünü ürünleri (Starflex) ve taş yünü ürünlerini (Rockflex) tanıttı.

Translate »