Home Haberler FENSTERBAU FRONTALE & HOLZ-HANDWERK 2024 her yönüyle ilham veriyor

HOLZ-HANDWERK ve FENSTERBAU FRONTALE ticaret fuarı eşleşmesi artık bahardaki olağan tarihine geri döndü – hem de büyük bir başarıyla.

FENSTERBAU FRONTALE ve HOLZ-HANDWERK ticaret fuarı eşleşmesi artık bahardaki olağan tarihine geri döndü – hem de büyük bir başarıyla. Geçtiğimiz dört gün boyunca, 112 ülkeden yaklaşık 75.000 ziyaretçi Nürnberg Fuar Merkezi’nde bir araya gelerek 44 ülkeden 973 katılımcıyla buluştu ve pencere, kapı ve cephe inşaatının yanı sıra ahşap işleme ve ahşap işleme alanındaki en son trendleri tartıştı. Her iki ticaret fuarına da güncel sektör konularıyla ilgili birçok değerli fikir sunan kapsamlı bir destek programı eşlik etti.

Yeni ürün ve teknolojilere dalma, değerli sektör bağlantıları kurma ve sürdürülebilirlik, aşırı iklim koşullarına karşı koruma, seri inşaat ve yenileme ve vasıflı işgücü eksikliği gibi mevcut zorluklarla başa çıkma: İnşaat sektöründeki gergin duruma rağmen veya daha doğrusu bu durum nedeniyle FENSTERBAU FRONTALE ve HOLZ-HANDWERK fuar ikilisi bu yıl da oldukça popüler olduğunu kanıtladı ve marangozluk, doğramacılık, mimarlık ile pencere ve cephe inşaatı sektörlerinden dünyanın dört bir yanından Nürnberg’e ziyaretçi çekti. Harika bir atmosfer, sergi salonlarındaki canlı tartışmalar ve her taraftan gelen son derece olumlu geri bildirimler, organizatörlerin fuardaki dört başarılı güne büyük bir memnuniyetle bakmalarına olanak tanıyor. Bağımsız ziyaretçi anketi aynı zamanda ticari ziyaretçilerin kalitesini ve mevcut karar vericilerin yüksek oranını da doğruladı.

FENSTERBAU FRONTALE birçok yenilik ve programın öne çıkan özellikleriyle etkileyicidir

En yeni profil sistemleri, mimaride cam, bağlantı teknolojisi, güvenlik sistemleri, makineler, sistemler ve çok daha fazlası, FENSTERBAU FRONTALE 2024’teki 644 katılımcının standlarında keşfedilmeyi bekliyordu. “FENSTERBAU FRONTALE, dünyanın önde gelen ticaret şirketi olduğunu bir kez daha açıkça kanıtladı. Pencere, kapı ve cephe fuarıydı ve dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin en son trend temaları ve temel endüstri zorluklarına yönelik çözümleri arayan merkezi buluşma noktasıydı ve bu da önemli ticaret fuarı rakamlarına da yansıyor” diyor Elke Harreiß, Yönetici Direktör FENSTERBAU FRONTALE, NürnbergMesse. “Bazıları çok etkileyici olan katılımcı stantları, hem önemli oyuncuların hem de start-up’ların dünya ilklerini de içeren heyecan verici ürünleri sergiledi.” Destek programında öne çıkanlar arasında FENSTERBAU FRONTALE FORUM, rehberli turlarla birlikte Mimarlık-Pencere-Cephe Forumu ve “DİJİTASYON İÇİN PRATİK BİR REHBER” forumu ile “climate.safe.building” gibi çok sayıda özel gösteri yer aldı. MetallbauTREFF, “İç Mekan Kapılarına Odaklanma” ve Rüzgarın Tadı. FENSTERBAU FRONTALE ve HOLZ-HANDWERK için ortaklaşa gerçekleştirilen JobMatch standı, “DİJİTASYON İÇİN PRATİK BİR REHBER” forumu ve “Genç Yenilikçiler” pavyonu da oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşti.

HOLZ-HANDWERK de çok popüler

HOLZ-HANDWERK’te 329 katılımcı, testere ve zımparalama makinelerinden ahşap işleme makinelerine ve ekstraksiyon sistemlerine kadar ahşap işleme ve ahşap işleme endüstrisindeki en son trendleri ve yenilikleri sergiledi. “İnşaat sektöründeki ekonomik koşullara rağmen HOLZ-HANDWERK’e bu kadar iyi bir katılım olmasından ve marangozluk sektörünün tüm operasyonel gereksinimlerini ve dolayısıyla ahşap işleme ve ahşap işlemenin tüm değer zincirini bir kez daha sergileyebildiğimizden çok memnunuz. ” diyor NürnbergMesse HOLZ-HANDWERK İcra Direktörü Stefan Dittrich. “Etkinliğin başarısı şunu açıkça ortaya koyuyor: Özellikle zorlu zamanlar, HOLZ-HANDWERK gibi bir endüstri platformunu daha da önemli hale getiriyor.” Öne çıkan diğer etkinlikler arasında Bavyera Dolap Üreticileri Birliği’nin (FSH) özel gösterisi “DesignObjekt – ObjektDesign” ve çeşitli mesleki eğitim kolejlerinin ve diğer ileri eğitim kurumlarının tesislerini sunduğu HOLZ-HANDWERK KAMPÜSÜ yer aldı.

Ticari fuar deneyimini dijital ortamda genişletiyoruz

Uzman programındaki derslerin yanı sıra izlenimler, katılımcı ve ziyaretçi görüşlerine de etkinliğin zaman dilimi dışında YouTube kanallarımızda ulaşabilirsiniz. Ayrıca LinkedIn, Facebook ve Instagram aracılığıyla dijital ve rahat bir şekilde güncel bilgilere ulaşabilir ve ilgili ticaret fuarlarıyla ilgili haberleri, trendleri ve güncellemeleri her zaman alabilirsiniz.

Tarihi kaydet!

FENSTERBAU FRONTALE ve HOLZ-HANDWERK, planlandığı gibi 24 – 27 Mart 2026 tarihleri ​​arasında Nürnberg Sergi Merkezi’nde yeniden gerçekleştirilecek.

Translate »