Home Haberler Ada Yılmaz Ltd. Şti. Ortaklarından Muharrem Yılmaz ile Röportaj!

1-     WinWorld Dergisinin yeniden basılı yayına başlamasını nasıl karşılıyorsunuz?

Sektörel yayınların tam anlamıyla yeterli olmadığı ülkemizde; temin edebildiğimiz her türlü dökümanı  arşivlemeye çalışan ve bu belgeleri işini geliştirmek için önemli kaynak gören bir  sektör temsilcisi olarak memnuniyetle karşıladık. Sektöre çok büyük katkı sağlayacağına inanarak, yayıncılık hayatınızda başarılar diliyoruz.

2-     Öncelikle, Ada Yılmaz’ın yurt içi, varsa yurt dışı yatırımlarından ve bunların başarılarından bahseder misiniz?

2004 yılında kurulup, 2007 yılında  talepler doğrultusunda şirketleşerek makine parkını genişleten firmamız, imalat, satış ve satış sonrası destek konularında verdiği yüksek standartlardaki hizmet kalitesi sayesinde  yurt içinden  aldığı yoğun talebe, kalite standartlarını düşürmeden yetişebilmek adına, bu yıl içerisinde makine parkını tekrar yenileyerek, üretim kapasitesini % 100 oranda arttırmıştır. Firmamız mevcut uygulamalar haricinde; sektörel yenilikleri de yakından takip ederek tam müşteri memnuniyeti sağlamaktadır.

3-     Ürünlerinizi, teknolojik olarak bizden daha ileri olan ülkelere de satıyor musunuz? Ya da yurt dışı pazarına açılmayı düşünüyor musunuz? Özellikle tercih ettiğiniz ülke veya bölge neresidir?

Firmamız üretiminin tamamını yurt içi pazarına vermektedir. Fakat üretim kapasitemiz, bahsettiğimiz makine parkındaki yenilenme sonrası; yurt dışından gelecek taleplere de cevap verebilecek kapasiteye ulaşmıştır.

4-     PVC sektörünün  geleceğini tahmin edin desek, neler söylerdiniz? Bu konuda yeni yatırım yapacaklara önerileriniz neler olur?

Gerek üretim kolaylığı, gerekse maliyet açısından PVC ürünlere yakın gelecekte alternatif görünmediği gerçeğini de düşünürsek, sektörün yoluna; ürün gamında çeşitlilik, uygulama farklılıklarıyla, bunun getireceği aksesuar çeşitlerinde artış ve çok farklı  kişisel uygulamalarla devam edeceğini öngörüyoruz.

5-     Mülakatımızı yanıtladığınız için teşekkürler, son olarak okuyucularımıza iletmek istediğiniz bir konu var mı?

Sektör temsilcilerinin yeniliklerden haberdar olmasını ve gerektiğinde birbirleri ile daha iyi iletişim kurabilmelerini sağlama açısından katkılarınız  için biz size teşekkür ederiz. Sektörle doğrudan veya dolaylı ilgisi olan arkadaşlara başarılı çalışmalar dileriz.

Interview with Muharrem Yılmaz, One of the Co-Partners of Ada Yılmaz Ltd. Company

Muharrem Yılmaz has answered a couple of our News & Ads Team’s questions! He indicated that they’re now able to receive orders internationally because they got a brand-new manufacturing machine which makes them have a full-capacity to serve internationally.

08 - ADAYILMAZ RESİM


Sayın Fatih Özmert ile Röportajımızı dergimizin 61. Sayısından da okuyabilirsiniz.:)

Dergimiz size de ücretsiz olarak gönderilsin istiyorsanız lütfen haber@winworld.net e-posta adresine başvuru e-postası gönderiniz!

Saygılarımızla,

WinWorld Türkiye Ekibi

Translate »