Home Haberler Akçansa, Altın Yaka Ödülleri’nde Büyük Ödülün Sahibi Oldu

Akçansa, Sabancı Topluluğu bünyesinde geleneksel olarak gerçekleştirilen Sabancı Altın Yaka Ödülleri’ne adeta damgasını vurdu. 5 ayrı kategoride ödül alan Akçansa, organizasyonun en büyük ödülü olan “Değer Yaratan” kategorisinde de birinciliği kazandı.

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Sabancı Topluluğu şirket ve çalışanların başarılarını ödüllendirmek ve iyi uygulamaların karşılıklı paylaşılmasını teşvik etmek amacıyla altıncı kez gerçekleştirilen Sabancı Altın Yaka Ödülleri organizasyonunda ödülleri topladı.

Akçansa, ‘Dijitalleşme Kategorisi’ ve ‘Pazar Odaklılık Bireysel Alt Kategori’ birincisi seçilirken, ‘İşte Eşitlik’ kategorisinde de üçüncü oldu. Çimsa ile birlikte geliştirilen ‘Hazır Beton Özel Ürün Markalarının Kullanımı’ projesiyle ‘Sinerji’ kategorisinde mansiyon ödülü kazanıldı. Akçansa, Sabancı Altın Yaka Ödülleri’nin en büyük ödülü olan ‘Değer Yaratan’ kategorisinde de ödülün sahibi oldu.

Ödüller, 29 Nisan’da Sabancı Center’da Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ve Topluluk üst yönetiminin de katılımıyla gerçekleşen törende dağıtıldı.

Akçansa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, Altın Yaka Ödülleri organizasyonunda 5 ayrı kategoride ödül kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şöyle konuştu:

“Akçansa sürdürülebilir büyüme hedefi doğrultusunda yeni projeler, yeni başarılarla yoluna devam ediyor. Her geçen gün yarattığımız katma değerin üzerine yenilerini ekliyoruz. İnovasyon, sinerji, verimlilik ve son olarak da dijital, DNA’mızda yerini bulan kavramlar. Sergilediğimiz bu yaklaşımın Altın Yaka organizasyonunda ödüle değer bulunması, biz tüm Akçansalıları gururlandırıyor ve gelecek için motive ediyor.”

hb

 

 

 

Translate »