Home Haberler Akpürçek PVC’den Bükreş’e Bayi Gezisi

Akpürçek PVC Yönetim Kurulu Başkanı Adem AKPÜRÇEK, Akpürçek PVC Genel Müdürü Ünsal AKPÜRÇEK, firmaya bağlı bayilerin temsilcileri, Bartın İnşaat Firmaları, Bartın TSO Başkanı Cihat ÇAKIR, Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN’da geziye katılanlar arasında yerini aldı. Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN ve beraberindeki heyet gezi çerçevesinde Bükreş’te bir dizi ziyaret ve temaslarda da bulundu.

Bayi ve inşaat firmalarının bir arada bulunduğu toplantı sırasında Pimaş Maestro Temsilcilerinden Erkal OLCAY açılış konuşması eşliğinde sektöre dair görüşlerini bildiren sunum gerçekleştirdi. Bartın TSO Başkanı Cihat ÇAKIR Bartın’ın ticaret potansiyeline değinerek görüşlerini bildirdi. Akpürçek  PVC Yönetim Kurulu Başkanı Adem AKPÜRÇEK yaptığı konuşma esnasında tüm katılımcılara teşekkür ederek, birlikte ülke ekonomisine katkı sağlayan çözüm ortaklarıyla yol almaktan mutluluk duyduğunu ve gelenekselleşen bu gezilerin her sene tekrarlanacağını bildirdi.

Akpürçek Genel Müdürü Endüstri Mühendisi Ünsal AKPÜRÇEK’in 2016 vizyonunu çizdiği konuşmasında sektör ve marka bazında 2014 yılı ekonomik değerlendirmesi ile birlikte 2015 yılı hedef ve beklentileri değerlendirildi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN ve beraberindeki heyet başarılı bayiler için düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada iş hayatında edindiği tecrübeleri paylaşarak Bartın’ın yaşamsal koşulları hakkında bilgiler verdi.

Sabah kahvaltıları, serbest etkinlik zamanları ve akşam yemekleri ile süslenen bayi gezisi topluca bir araya gelinen heyet eşliğinde Bükreş Büyükelçiliği ziyaretiyle devam etti. Birinci Müsteşar Burak Ali KARACAN’ın makamında gerçekleştirilen ziyaret sonrasında Romanya Meclis Binası ziyaret edildi. T.C. Bükreş Büyükelçiliği Ticaret Müşavir Yardımcısı Filiz Kayacı BOZ ziyareti sonrası Bükreş’te bulunan Köy Müzesi ziyaret edilerek yetkililerden bilgi alındı ve incelemelerde bulunuldu. Kalabalık heyet tarafından gerçekleştirilen bayi toplantısı son gün Crama Domneasca Restaurant’da gerçekleştirilen gala yemeği ile son buldu.

logo

Translate »