Home Haberler Akseki Yapı’dan Bayilerine Kız Kulesinde Muhteşem Bir Gala Yemeği

İstanbul Pencere 2015 fuarında desteklerini eksik etmeyen bayilerin onuruna düzenlenen kız kulesi gala yemeğinde keyifli dakikalar yaşandı.

Fuarın 3.gününe denk gelen Cuma akşamı düzenlenen bu özel buluşma Ataköy Marina’dan kalkan özel gemiyle İstanbul Boğaz sefası ile başladı. Özel gemiyle boğaz turu yapıldıktan sonra kız kulesine geçildi ve tüm bayiler yemek masalarında bir araya gelerek keyifli dakikalar başladı.

Akseki Yapı’nın 2015 yılı hedeflerinin, yeni ürün bilgilerinin aktarıldığı ve “BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ” mesajının verildiği gecede eğlenceli saatler yaşandı.

Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Uysal ise; “Biz bu günlere; bizi destekleyen, güvenen ve her koşulda bizimle birlikte yürüyen bayilerimiz sayesinde geldik. İstanbul Pencere 2015 fuarında katılım sağlarken mutlaka bir gecede bayilerimiz ve dostlarımız ile bir araya gelme arzusundaydık. Bu yüzden muhteşem bir gece olsun istedik, hoş sohbetler ile keyifli bir akşamı tamamlamış olduk. Bu geceyle biz birlikte güçlüyüz mesajını verdiğimizi düşünüyorum.” dedi.

Geceyle ilgili düşüncelerini anlatan Akseki Yapı Genel Koordinatörü Tevfik Can; ‘’Yoğun iş tempomuzdan ve herkesin farklı şehirlerde oluşundan dolayı bayilerimizle ve dostlarımızla çok sık görüşemiyor, yüz yüze gelip sohbet etmekte güçlük çekiyorduk. Bu organizasyonu yaparak bayilerimiz ve dostlarımız ile özlemimizi giderdik, sektörle ilgili dertleştik ve süper bir gece geçirdik. Bu tür organizasyonlar bizim için çok önemli ve her fırsatta bu tür buluşmaları organize etmeye çalışıyoruz. Dostlarımız ve bayilerimiz için ne yapsak az gelir. Biz onlarla birlikte bir gücüz’’ dedi.

İstanbul boğaz turuyla başlayıp, kız kulesindeki yemekle devam eden bu gece misafirlerin tek tek konaklayacak yerlerine bırakılmasıyla son buldu.

 

		
LOGOLAR
Translate »