Home Haberler Altın Mıknatıs “Stant Tasarımı Ödülleri

45 yıldır sektördeki tüm paydaşları mevcut konular ve inovasyonlar etrafında toplamaya devam ederken tasarımın gücüne inanan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, stant tasarımlarında sürdürülebilir ve yenilikçi ürünleriyle markalarını ve ürünlerini ziyaretçiler için bir çekim noktasına dönüştüren katılımcılarını Altın Mıknatıs “Stant Tasarımı Ödülleri” ile ödüllendiriyor.

Sektördeki en efektif pazarlama araçlarından biri olan fuarlarda rekabet de yoğun bir şekilde yaşanmaya devam ediyor. Bu rekabetin içerisinde, farklılaşmayı sağlayan ve görünürlüğü güçlendiren stant tasarımları ürün ve hizmetlerin istenilen etkiyi bırakmaları için önemli bir fırsat görevi görüyor.

Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendiren, stant tasarımında markalarını ve ürünlerini ziyaretçiler için bir çekim noktasına dönüştüren firmalar, bir Yapı Fuarı geleneği olan prestijli Altın Mıknatıs Ödülü’ne uzanıyor.

Bağımsız jüri üyeleri fuar sırasında koridorları gezerek, kapalı oturumla katılımcı firmaları aşağıdaki kriterlere göre değerlendirecek:
.Firmaların fuarda tanıttıkları malzemeleri ile stantlarında kurdukları bağlantı
.Ürünün gösterilmek istenen niteliklerinin stant tasarımında vurgulanışı
.Teknoloji ve tasarım trendleri doğrultusunda tasarımın akılcılığı ve fonksiyonelliği
.Standın 3 boyutlu tasarım nesnesi olarak düzenlenmesi
.Görsel malzeme kullanımındaki estetik
.Standın modülerliği ve tekrar farklı mekanlarda kullanılabilirliği

Ödül Kategorileri:
.1.lik Ödülü
.2.lik Ödülü
.3.lük Ödülü
.Mansiyon
.ICA Events Teşvik Ödülü

Özel Ödüller:

.“Standında En İyi Ziyaretçi Etkileşimi”
.“Standında En İyi Teknoloji Çözümleri Sunan Firma”
.“Standında En İyi Yaratıcı Kimlik Tasarımı Sunan Firma”
.“Standında Sürdürülebilir Ürününü Sürdürülebilir Kriterlerle Sergileyen Firma”

Ödül Töreni:
Mimar, iç mimar ve tasarımcılardan oluşan bağımsız jüri heyeti fuarın ilk günü olan 26 Nisan’da değerlendirmelerini yapacak, 27 Nisan Perşembe günü ise kazanan firmalar ödüllendirilecek. Ödül Töreni Salon 8’de yer alan ZeroBuild Zirve Sahnesi’nde 16:30’da gerçekleşecek.
 
Translate »