Home Haberler Aluplast Bölgesel Satış Direktörü Volkan İnak İle Röportaj…

2014 yılını hem sektörümüz, hem de ülkemizin genel durumu konusunda değerlendirir misiniz?

2014 yılının sektörümüz ve ülkemiz açısından olumlu geçtiğini düşünüyorum. Yapı sektörünün hız kesmeden devam etmesinin, bütün sektöre olumlu yansıdığını düşünüyorum. Aluplast olarak 2014 yılı içerisinde firmamızın, Türkiye’deki kuruluşunu yaptık ve kısa bir zaman zarfında depolama, stok ve profil kaplama gibi hizmetlerimizi bayilerimize eksiksiz olarak sunmaya başladık.

Ayrıca 2014 yılında Tüyap Pencere ve Kapı Profil Fuarı’na katılım gerçekleştirerek Aluplast’ın, pazara giriş yaptığını sektörümüze duyurmuş olduk. Genel itibariyle sektörümüzde yaşanan zorluklar eski yıllardaki gibi uzun vadeler ve döviz kurundaki sert hareketlerdir.

2015 yılında piyasaya süreceğiniz yeni ürünleriniz var mı, varsa anlatır mısınız?

2015 yılında ağırlığımızı 3 contalı sistemlerimize ve geçtiğimiz sene merkezimizin piyasaya sunmuş olduğu, 85 mm seriye ait kaldırmalı sürme sistemine vereceğiz. Bu sistemleri 2015 yılı başlangıcıyla birlikte, geçtiğimiz seneden almış olduğumuz projelerde uygulamaya başlıyoruz. Yeni projelerde de bu sistemleri ön plana çıkarmayı planlıyoruz.

2015 yılı tanıtım faaliyetleriniz içinde, dergi reklamı, fuar ve diğer medya araçlarından hangilerini, hangi ürünleriniz için kullanmayı planlıyorsunuz?

2015 yılında Tüyap Pencere ve Kapı fuarına tekrar katılım gerçekleştireceğiz. Bu fuara Almanya’dan katılım gerçekleştiren tek pvc profil üreticisi firma Aluplast‘ dir.

Bu sene fuara geçtiğimiz seneden daha farklı bir tasarım ile katılacağız. Bununda ziyaretçilerin ilgisini çekeceğini düşünüyorum. 2015 yılında yapı dergilerinde ilanlarımız yer alacak. Ayrıca bayilerimiz bulundukları şehirlerde lokal radyo, gazete ve yol ilanlarında yer alacak.

Sizce hem sektör, hem de ülke olarak 2015’e umutla bakmalı mıyız? Neden?

Hem ülkemiz hem de sektörümüz açısından 2015’in 2014’e göre daha iyi geçeceğini düşünüyorum. Devamlı olumlu yönde gelişim gösteren ve büyüyen bir yapi sektörüne sahibiz. 2015 için beklentilerimiz çok yüksek. Yeni yıla gayet iyi başlangıç yaptık. Türkiye’de ki büyümemize hızla devam edeceğiz.

Son olarak okuyucularımıza iletmek istediğiniz bir yeni yıl mesajınız var mı?

Sektörümüzün ve sizlerin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. 2015`in herkese öncelikle sağlık, mutluluk ve  bol kazanç getirmesini diliyorum.

 

Aluplast Regional Sales Director Volkan Inak Made an Explanation

We are planning to concentrate on 3 sealed systems and lift sliding systems belong to the series. As Aluplast, in 2014, we made the foundation in Turkey of our company and in the meantime we started to offer our impeccable storage, stock and profile coating. Furthermore, we announced to our sector that Aluplast entered the market by attending to Tuyap Pencere ve Kapi Profil Fuari in 2014.

Translate »