Home Haberler Asaş, İstanbul Yapı Fuarı’nda Yerini Aldı

Kurulduğu 1992 yılından beri istikrarlı büyüme trendi ile Türkiye’de ISO 500’de yer alan, aynı zamanda Avrupa’daki lider üreticilerden biri olan Asaş, İstanbul Yapı Fuarı’na katıldı. 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda Asaş; alüminyum ve PVC pencere kapı sistemleri, kompozit panel, panjur, bayrak ve aydınlatma direkleri olmak üzere tüm ürün gruplarını tanıttı.

Türki1-1ye’de ISO 500’de ve Avrupa’da lider üreticiler arasında yer alan Asaş, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Yapı Fuarı’na katıldı. Kendi lamellerinin ve kompozit panellerinin hammaddesini kendi bünyesinde üretmesi ile sektörde fark yaratan Asaş, fuarda, Rescara mimari sistemler, Naturalbond kompozit paneller, Aludes bayrak ve aydınlatma direkleri, Asaşpen PVC pencere sistemleri ve Naturoll panjur sistemlerini tanıttı. Özel olarak geliştirilmiş uygulama sayesinde akıllı telefonlardan da kumanda edilebilen panjur sistemleri fuarın ilgili odağı oldu.

İnşaat, otomotiv ve ambalaj başta olmak üzere birçok sektöre hizmet vermenin yanı sıra, Asaş, 2014 yılında üretime geçen yassı mamuller 3-3tesislerinde kendi kompozit panel ve lamellerini kendisi üreterek ürünlerinin tüm kalite süreçlerini de denetleyebilmektedir. Müşteri sadakati, teknik uzmanlık ve çalışan motivasyonunun birleşimini temel alan bir yönetim ve bakış açısına sahip olan ve yaklaşık 80 ülkeye ihracat gerçekleştiren Asaş, Türkiye’de de İstanbul Yapı Fuarı’nda tüketicilerle buluştu ve tanıtımını gerçekleştirdiği ürünleri sayesinde büyük ilgi ile karşılaştı.

Asas

Translate »