Home Haberler ASAŞ, Sektörün Kalbinin Attığı Aluminium 2018 Fuarında

 

2018 yılına yurt içi ve yurt dışında katıldığı fuarlarla hızlı bir giriş yapan ASAŞ; Almanya’nın Düsseldorf şehrinde, 9-11 Ekim tarihlerinde gerçekleşen Aluminium 2018 Fuarında, standıyla Avrupa’daki lider üreticilerden biri olduğunu bir kez daha gösterdi. “Hayatın Her Yerinde Sizinleyiz” sloganını taşıyan stantta, ASAŞ’ın farklı sektörler için sunduğu yenilikçi çözümleri ziyaretçilerden büyük beğeni topladı.

 

6 kıtada 80’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren ASAŞ; alüminyum profil ve alüminyum yassı mamuller üretim tesislerinde otomotiv, demiryolu, taşımacılık, enerji, inşaat, endüstriyel ürünler, tüketim ürünleri, ambalaj, beyaz eşya gibi birçok sektör için hizmet veriyor. Kahve makinesinden güneş paneline, tren gövdesinden alüminyum folyoya, aydınlatma direğinden haberleşme uydusuna hayatımızın birçok yerinde ürünleri bulunan ASAŞ; “Hayatın Her Yerinde Sizinleyiz” temalı standıyla, hayata değer katma ilkesi ışığında hizmet verdiği sektörlere dikkat çekiyor.

Kurulduğu günden itibaren sektörün en yenilikçi ve teknolojik yatırımlarını yapan, sürekli yükselttiği ürün ve hizmet kalitesiyle bütünleştirerek birçok projeyi hayata geçiren ve içinde bulunduğu pazarlarda gelecek beklentilerinin de önüne geçilmesini hedefleyen ASAŞ; fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunduğu yassı mamuller, ulaşım sektörü için yüksek nitelikli profiller, otomotiv sektörü için güvenlik parçaları gibi ürünlerinin yanında CERN projesi gibi yüksek beklentilere sahip sofistike projeler için de çözüm ortağı olmasıyla da öne çıktı.

Sektörünün en büyük ve en önemli fuarı olan Aluminium 2018 Fuarında, bu yıl 54 ülkeden 971 katılımcı yer aldı ve organizasyonun belirlemelerine göre 123 ülkeden toplamda 24 binden fazla ziyaretçi katıldı. Fuara gelen ziyaretçi sayıları dikkate alındığında Türkiye’nin ilk 5 ülke içerisinde yer aldığı görülüyor. Ziyaretçilerin %85’inin tedarik sürecindeki kararlarda etkili olduğu fuar, profesyoneller tarafından sektörün Dünya çapındaki en önemli etkinliği olarak nitelendiriliyor. 3 gün boyunca ziyaretçilerin yoğun ilgisinden memnun ve başarılı bir fuar sürecini  tamamlayan ASAŞ, teknolojiye yaptığı yatırımları ve yürüttüğü Ar-Ge çalışmalarıyla gelecek dönemde de ihracat hacmini arttırarak ülke ekonomisine değer katmayı hedefliyor.

Translate »