Home Haberler ASAŞ, YENİLİKÇİ STANDI VE ÜRÜNLERİ İLE FENSTERBAU FUARI’NDA DİKKATLERİ ÜSTÜNE TOPLADI

Dünyanın önde gelen pencere, kapı, cephe ve ilgili teknolojileri, bileşenleri, montajları ile ilgili hizmetleri içeren Fensterbau / Frontale Fuarı, 12-15 Temmuz tarihlerinde Almanya, Nürnberg’de düzenlendi. Sektörün liderlerinden ASAŞ, yenilikçi standı ve ürün çeşitliliği ile ziyaretçilerin odak noktası oldu.

Türkiye’nin En Büyük Sanayi Şirketleri 2021 listesinde 54.sırada yer alan ASAŞ, Almanya’da düzenlenen Fensterbau Fuarı’na katıldı. 12-15 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen fuar, dünyanın önde gelen pencere, kapı,cephe ve ilgili teknolojileri, bileşenleri, montajları ile ilgili hizmetleri içeren önemli etkinliklerden biri olarak yer alıyor.

Her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuarda yenilikçi standı ve ürün çeşitliliği ile dikkat çeken ASAŞ, kurumsal politikalarını da yansıttığı stant tasarımı ile ön plana çıktı. Fuarın ikinci günü Nürnberg Başkonsolosu Serdar Deniz ve Türkiye Cumhuriyeti Münih Başkonsolosluğu Ticaret Ateşesi Ali Bayraktar’ın da ziyaret ettiği stand fuar boyunca büyük ilgi gördü.

ASAŞ Fensterbau Fuarı’nda PVC, Panjur, Alüminyum Mimari Sistemler ve Kompozit Panel ürün grupları ile yer aldı.

Fuarda Sergilenen Ürünler Hakkında:

Panjur grubu özelinde;

PVC Monoblok Kutu Sistemi; tasarlanırken pazarın beklentileri gözetilerek, bu beklentilerin üzerinde yalıtım performansı sağlayacak şekilde geliştirildi. Minimum ihtiyaçları karşılayabilecek şekilde sadeleştirilebilen ya da maksimum donanıma ulaşabilen eşsiz fonksiyonellikte bir tasarıma sahip olan sistem için iki farklı optimum kutu ölçüsü çalışıldı. 195×200 izolasyonsuz ve 195x230mm izolasyonlu olarak, titizlikle belirlenen optimum ölçülerde üretilen kutu ölçüleri ile maksimum sarım değerleri sağlandı. Başka bir kutu yüksekliğine gerek duymadan, 300cm+ kutu yüksekliğinde, 39mm ve 235 cm+kutu yüksekliğinde ,55 mm lameller ile kullanılabilme kapasitesine ulaşıldı.

İzolasyonlu kutu duvar içine gömülerek müdahale için alttan açılabilme özelliğine sahip şekilde geliştirildi. Özel olarak tasarlanarak yan kapak içine ve kutu birleşimlerine yerleştirilen opsiyonel contalar ile hava sızdırmazlığı arttırıldı. Kutu içinde mukavemet arttırıcı köşebent ve lama kullanımlarına uygun özel yuvalar dizayn edildi.Kasa-kutu montajlarında Universal Alüminyum bağlantı profili kullanılarak, sahada vidasız montaj kolaylığı ile ekstra mukavemet ve izolasyona ulaşma imkanı sağlandı. Isı Bariyerli Alüminyum Monoblok Sistemi detayları ve aksesuarları ile de uyumlu çalışılan sistem fuarda yurt dışı müşterileri ile buluşmuş oldu.

Translate »