Home Haberler Asaşpen Bayileri Antalya’da Buluştu

13-15 Mart 2015 tarihleri arasında Asaşpen Bayileri Antalya’da bir araya geldi. 2014 yılı değerlendirilmesi, 2015 yılı hedefleri ve stratejilerinin yanı sıra sektördeki trendler hakkında bilgi sahibi olan bayiler, gerçekleştirilen teknik eğitim ile bilgilerini de tazelediler. Gala gecesi ile sonlanan organizasyonda bayiler keyifli dakikalar geçirdiler.

Asaşpen PVC Bayi Toplantısı, 13-15 Mart 2015 tarihleri arasında Antalya, Bellis Deluxe Hotel’de, 500’e yakın bayinin katılımı ile gerçekleşti. Bayi toplantısı kapsamında, 2014 yılı değerlendirilmesi, 2015 yılı hedefleri ve stratejilerinin yani sıra sektördeki trendler bayiler ile paylaşıldı. Gerçekleştirilen teknik eğitim ile bayiler ürün ile ilgili teknik bilgilerini tazelediler. Gündüz programı 2014 yılının en başarılı ilk 10 bayisine ödülleri verilerek sonlandı.2

Organizasyonda, Asaş ve yeni yapılanmasını anlatan Asaş Alüminyum Genel Müdürü Göksel Paker, ‘Asaş olarak vizyonumuz, 2020 yılında 1 milyar dolar ciro ile Türkiye’nin ilk 25 şirketi arasında yer almak. Asaşpen olarak, şimdiye kadar sizlerin katkılarıyla sayısız başarıya imza attık, yine sizlerin katkılarıyla başarılarımızın devam edeceğine ve 2020 vizyonumuzu hep birlikte gerçekleştireceğimize inancımız sonsuz.’ dedi. ‘Bu yıl hayata müşterilerimizin penceresinden bakıyoruz’ sözleriyle konuşmasına başlayan Pvc & Panjur Satış Direktörü Tuncay Mutlu, ‘2014 yılı itibariyleyaygın bayi ağımız ile 81 ilin 72’sinde hizmet veriyoruz. Pvc grubu olarak 2020 yılında hedefimiz, tüm inşaat firmalarının şartnamelerinde yer almak.’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Toplantının akşamında düzenlenen Gala Gecesi’nde Asaşpen bayileri Bengisu’nun birbirinden güzel şarkılarıyla keyifli dakikalar geçirdi.
c

Translate »