Home Haberler Assan Panel’in Yalıtım Toplantıları Devam Ediyor

Kibar Holding şirketlerinden Assan Panel, Türkiye’nin tüm bölgelerine giderek; ısı, su, ses ve yangın yalıtımı konularında farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Assan Panel Yalıtım Günleri’ adı altında toplantılar düzenliyor. Toplantıların dördüncüsü Gaziantep’de gerçekleşti. Assan Panel, bilgilendirme toplantılarını Türkiye’nin tüm bölgelerini ziyaret ederek sürdürecek.

‘Assan Panel Yalıtım Günleri’ toplantılarının dördüncüsü Gaziantep’de 16 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantıya Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan çok sayıda yatırımcının yanı sıra; müteahhit, mimar ve mühendisler de katıldı. Uzmanlar, yalıtım konusu hakkında detaylı bilgiler verirken, sağladığı enerji tasarrufunun yanı sıra yüksek güvenlik standartlarını da anlattı.

Assan Panel; Tuzla, İskenderun, Balıkesir ve Ürdün’de kurulu bulunan dört tesisinde yıllık toplam 9,5 milyon m² üretim gerçekleştiriyor. Yüksek güvenlik standartlarıyla ve çevreye duyarlı üretim anlayışıyla çalışan Assan Panel, ürünlerinde yangın güvenliği sağlayan poliüretan, PIR (poliizasiyanurat), taşyünü yalıtım malzemelerini kullanmaktadır. Sürdürülebilir sanayi yapılarının oluşturulmasına katkıda bulunduklarını söyleyen Assan Panel Pazarlama Müdürü Erdem Ergün, yalıtım konusunun önümüzdeki süreçte daha da önem kazanacağını belirtti.

Bu nedenle; hem konut hem de endüstriyel tesis yatırımı yapan herkesin özellikle yalıtıma yönelik çalışmalarını arttırması gerektiğini belirten Erdem Ergün, konuyla ilgili şu bilgileri verdi: “Binalarda kullanılan yüksek güvenlik standartlarındaki çatı ve cephe kaplama malzemelerinde; ısı yalıtımı, su yalıtımı, mukavemet ve yangın güvenliği fonksiyonlarının aranması gerekiyor. Assan Panel olarak biz de; bu fonksiyonlara sahip kaplama malzemeleri üreterek ve bu malzemelerin doğru bir şekilde uygulanmasını sağlayarak, ülkemiz kaynaklarının verimli kullanılmasına hizmet ediyoruz.”

 

indir

Translate »