Home Haberler Berker by Hager’de Tasarruf ve Konfor Bir Arada

Binalarda enerji verimliliği, yaşam konforu alanında akıllı çözümler sunan Berker by Hager, 140-360 derece arası algılama açılarına sahip hareket ve varlık dedektörleri ile hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyor.energy_management-3

Yaşam alanlarınızdaki konfor, enerji tasarrufunu da beraberinde getiriyor. Berker by Hager’in hareket ve varlık dedektörleri ile aydınlatma maliyetini yüzde 80-90’a kadar azaltmanız mümkün.

Dört taraflı görüş açısı, yüksek tepki güvenilirliği ve uzun çalışma ömrü ile hareket, varlık dedektörleri, tasarruflu yaşamın bekçisi olacak.

Evde ya da iş yerinde açık unutulan ışıklara son vermek adına tasarlanan bu cihazlar kızılötesi sensörler sayesinde hem iyi görür hem de şık tasarımı ile her zevke hitap eder.

Berker by Hager hareket ve varlık dedektörleri, yüksek IP55 koruma sınıfı sayesinde olumsuz hava koşulları altında dahi güvenilir bir hizmet sunar.

Dedektörlerin tüm ayarları, doğrudan cihaz üzerinden ya da gelişmiş sensör kullanılması halinde uzaktan kumanda ile yapılabiliyor. Geniş bir ürün yelpazesine sahip hareket ve varlık dedektörlerinin KNX versiyonu da mevcut.

Berker_by_Hager_Logo_RGB

 

Translate »