Home Haberler  Binalar Capatect Güvencesiyle Değer Kazanıyor

Capatect ile yazınız kışınız, bahar olsun!

Capatect, binanıza ısı yalıtımı yaptırmaya karar vermekten daha önemlisi kime yaptıracağınıza karar vermenin önemiEkran Alıntısıxxne dikkat çekiyor. Filli Boya tarafından üretilen Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, binaların ömrü boyunca yüksek enerji tasarrufu sağlamasının yanı sıra, Enerji Kimlik Belgesi ve ücretsiz keşif hizmeti avantajları da sunuyor. Binalar, standart Beyaz EPS ısı yalıtım levhalarına göre %20 daha yüksek ısı yalıtım performansına sahip Capatect Dalmaçyalı Isı Yalıtım Levhası ile değer kazanıyor.

Yeni inşa edilen binalarda tasarım öğelerini gölgelemeden kaliteli mantolama yapılmasını sağlayan Capatect, dış cephesi doğal şartlar altında ve zaman içinde yıpranmış bina yüzeylerine de yeni bir görünüm kazandırıyor.

Avrupa ve Türkiye Standartlarına Uygun Sistemler ile 10 Yıl Capatect Garantisi!

Capatect Isı Yalıtım Sistemi, ısı yalıtım levhasından yapıştırıcısına, sıvasından son kat kaplama ve boya ürünlerine kadar birbirleri ile uyum içerisinde çalışan bir sistemdir. Avrupa Ve Türkiye standartlarına uygun Capatect ürünleri, Filli Boya’nın uygulama hizmeti veren bayileri tarafından, Capatect Teknik Şartnamesine göre yapılan uygulamalarda 10 yıl garanti ve 2 yıl sigorta ayrıcalığıyla sunuluyor.

CAPATECT

Translate »